2024-04-19 00:37

Tulcea: un PEDOFIL, care a întreținut relatii sexuale cu o fetiță de 12 ani, condamnat la închisoare cu SUSPENDARE

 |  11:49
Tulcea: un PEDOFIL, care a întreținut relatii sexuale cu o fetiță de 12 ani, condamnat la închisoare cu SUSPENDARE

Un pedofil a fost scăpat de pușcărie de judecătorii din Tulcea. Bărbatul a abuzat o fetiță de 12 ani și a recunoscut fapta în fața magistraților. Chiar și așa, magistrații i-au dat trei ani de închisoare cu suspendare.

Este o decizie controversată a judecătorilor de la Judecătoria Tulcea. Este o sentință care merge spre limitele inferioare ale pedepselor. Doi ani și 10 luni pentru act sexual cu un minor și încă două luni doar pentru corupere sexuală.

În acest caz, este vorba despre un bărbat de 28 de ani din București, care a convins pe internet o minoră de 12 ani să se întâlnească cu el, a călătorit în orașul în care fata locuiește și a mers la un hotel cu aceasta.

În primă fază părinții au descoperit faptul că aceasta conversează pe internet cu un adult l-au contactat pe acesta și l-au amenințat că fata este minoră, iar dacă nu se va opri vor merge la Poliție.

Acest detalii nu l-a oprit pe bărbat, care a abordat-o pe fată în continuare și a ajuns chiar să întrețină relații sexuale cu aceasta. Trebuie subliniat faptul că la începutul anchetei, pedofilul a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, dar apoi a apelat la dreptul la tăcere, informeaza Antena 3.

În urma perchezițiilor efectuate în locuința sa, anchetatorii au descoperit mai multe materiale pornografice pe calculatorul acestuia. Este vorba despre materiale care privesc și alți copii minori, motiv pentru care a avut loc deja o disjungere a dosarului către DIICOT.

În prezent, decizia magistraților de la Judecătoria Tulcea nu este motivată, așteptăm să vedem ce scrie în motivarea magistraților, pentru a vedea de ce au fost date aceste limite inferioare ale pedepsei. De asemenea, trebuie subliniat și faptul că această decizie poate fi atacată cu rescurs.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE