2021-09-24 07:04

TRAGEDIE. O fetiţă de două luni a murit după ce a fost agresată de mama ei. Motivul este uluitor

 |  16:34
TRAGEDIE. O fetiţă de două luni a murit după ce a fost agresată de mama ei. Motivul este uluitor

O fetiţă de două luni din comuna Stoieneşti (Olt) şi-a dat duhul după ce a fost puternic agresată de mama ei. Şi pentru ce? Pentru că nu se oprea din plâns. Femeia, originară din Lituania, a zguduit-o atât de tare încât i-a provocat leziuni fatale la cap, scrie site-ul evenimentdeolt.ro, citat de News.ro. Procurorii au deschis penal pentru omor.

”Pentru că fiica minoră, în vârstă de două luni, plângea, a încercat să o liniştească şi nu reuşea. Atunci a început să o zdruncine foarte tare, astfel încât creierul s-a lovit puternic de cutia craniană şi s-a produs un hematom, iar pentru că micuţa a continuat să plângă, atunci a continuat să o agreseze, iar în urma loviturii producându-i-se fractura coloanei, iar la scurt timp a decedat”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Femeia mai are un copil, iar reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt au deschis o anchetă.

Mama fetiţei este cercetată acum pentru omor. Ea a fost reţinută, iar sâmbătă va fi prezentată magistraţilor Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-06Parerea ta...

ÎNDOBITOCIREA NEAMULUI
06 Iun 2020

Intro lume a sărăciei, a umilitei, a batjocurii, a stresului la ce sa te aștepți romane ? La vise ? Sau la ce ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE