2020-12-04 10:50

Tragedie la Mamaia. Președintele Uniunii Naționale a Studenților a murit la spital după ce a fost scos inconștient din mare

 |  12:49
Tragedie la Mamaia. Președintele Uniunii Naționale a Studenților a murit la spital după ce a fost scos inconștient din mare

Preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, Vlad Dediu, în vârstă de 22 de ani, a murit sâmbătă noapte la Spitalul Județean Constanța.

El a intrat în mare de pe o plajă exclusivistă din Mamaia Nord, sub influența băuturilor alcoolice conform unor martori, și a fost la un pas de înec, suferind un stop cardio-respirator. A fost scos din apă în stare gravă de mai mulţi oameni. Cadrele medicale l-au resuscitat şi l-au transportat la spital în stare de inconştienţă, dar având puls. Din păcate, el a murit câteva ore mai târziu la unitatea medicală.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, echipele de intervenţie au fost solicitate sâmbătă dimineaţa în Mamaia, după ce un tânăr a intrat în mare, în zona unui club şi nu a mai ieşit. Bărbatul a fost scos din apă de mai multe persoane aflate în zona respectivă şi era în stop-cardiorespirator. El a fost resuscitat de către echipajul medical care încadrează ambulanţa de Terapie Intensivă mobilă SMURD C şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, inconştient, cu puls. Bărbatul a murit sâmbătă noaptea la unitatea medicală după un stop cardio-respirator. 

"Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR, Vlad Dediu, s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad!", este mesajul postat duminică pe pagina de la Facebook a Uniunii Naționale a Studenților din România - UNSR.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE