2024-04-18 16:40

Soția lui Rudel Obreja rupe tăcerea, după MOARTEA fostului campion: ”A fost de nouă ori la cabinet!”

 |  16:53
Soția lui Rudel Obreja rupe tăcerea, după MOARTEA fostului campion: ”A fost de nouă ori la cabinet!”

Soția lui Rudel Obreja rupe tăcerea. Antonia Obreja susține că fostul președinte al FR Box a fost declarat sănătos pe data de 7 aprilie 2022, în momentul în care a fost încarcerat.

Antonia Obreja susține că, înainte să fie încarcerat, Rudel Obreja a stat în carantină nu mai puțin de 21 de zile, timp în care i s-au făcut toate analizele și în care a fost declarat clinic sănătos.

”Soțul meu, în luna noiembrie 2021, și-a făcut analizele de rutină pe care și le făcea la cel mult doi ani. Fiind un om sănătos, nefiind niciodată în spital, fără medicamente, fără tratamente, neavând niciun simptom, nu și le făcea chiar anual, însă la doi ani și le făcea. Analizele din noiembrie 2021 sunt toate perfecte. Inclusiv ecografia abdominală”, a declarat Antonia Obreja în exclusivitate pentru Antena 3 CNN. 

”A fost declarat clinic sănătos”

Ulterior, și în timpul carantinei, toate consultațiile au ieșit bine.

”În această carantină nu știu dacă sunt analize, cât sunt consultații. În momentul în care deținutul ajunge în penitenciar, în această carantină de 21 de zile, are parte de consultații din partea medicilor din penitenciar. În urma tuturor consultațiilor la care a fost supus, ca oricare alt deținut, soțul meu a rezultat că este clinic sănătos și apt pentru detenție. 

La aproximativ două săptămâni după încarcerarea din 7 aprilie 2022, a acuzat dureri. A mers la cabinetul medical de la penitenciarul Rahova de mai multe ori, unde i-au spus că durerile este posibil să fi apărut de la saltea, este posibil să fie de la pernă. A tot așteptat să se obișnuiască, numai că aceste dureri s-au acutizat și după carantină a fost mutat la penitenciarul Jilava, pentru că regimul lui era de semi-deschis, cum a tot executat anterior, și a fost mutat acolo pentru că așa se procedează.

”A slăbit 17 kg în două luni și jumătate”

Acolo lucrurile s-au acutizat dramatic. Din păcate, a stat două luni și jumătate în ochii unui medic, stingându-se pe picioare pentru că el a slăbit 17 kg în două luni și jumătate până când acest doctor a binevoit să îl trimită la un spital în afara penitenciarului pentru consultații. A stat două luni și jumătate plângându-se de nouă ori la cabinetul medical numai în ultimele trei săptămâni, până să ajungă la spital, cu dureri groaznice, și i se administra Nospa și Omez. 

Medicul de la Jilava i-a administrat Omez și Nospa, omul având cancer în stadiul 4 cu metasteze, în ultima fază a cancerului. Îl vedea că se usucă pe picioare și îi administra Omez și Nospa. 

Mai mult, ceea ce mi se pare groaznic, îl trimite, la un moment dat, la Bagdasar Arseni la consult, în condițiile în care acest spital este un spital de neurologie. Nu are nicio treabă, nici măcar nu are secție de gastrologie. Medicii de acolo s-au mirat cum a ajuns acest om la ei, pentru că el acuza dureri abdominale”, mai povestește femeia. 

”A căzut cerul pe mine când am fost anunțată”

”Cancerul a fost depistat abia în momentul în care acest doctor a binevoit să îl trimită la Spitalul Floreasca, după două luni jumătate în care el acuza dureri și slăbise 17 kg. În momentul în care el a ajuns la Floreasca, i s-a făcut un ecograf, medicul a spus că ceva este în neregulă în abdomen, rămâne internat obligatoriu. A doua zi i-au făcut un computer tomograf care a venit cu vestea bombă. În momentul în care am fost anunțată, a căzut cerul pe mine. Am crezut că este greșit pacientul, adică este diagnosticul pentru un alt pacient.

Nici nu aveam cum să cred că soțul meu, dintr-un munte de om, care făcea sport în fiecare zi, care avea o viață foarte disciplinată, care avea o dietă îngrijită, ar fi putut vreodată să aibă cancer în stadiul 4 cu metastaze”, spune Antonia Obreja.

”Ei nu i-au dat drumul până nu au fost siguri că nu se mai poate face nimic”

”Puteau să îl trimită în afară. Știți ce îi costa? Îi costa o mașină și doi gardieni care să îl păzească pe soțul meu. Atât îi costa. Puteau să îl trimită. Preferam să îl trimită și să i se dea un diagnostic cum că nu are nimic, sau o gastrită, sau altceva foarte ușor. Atât i-ar fi costat. Poate că s-ar fi descoperit cancerul într-un stadiu incipient. Dar s-ar putea să mă gândesc că ei nu i-au dat drumul până nu au fost siguri că nu se mai poate face nimic.

Când a ieșit, soțul meu și-a strigat disperarea și a spus că vrea să se trateze liber, că vrea să se trateze ca un om normal. El a spus. Nu mai avea energia pentru că trebuia să se canalizeze pe vindecare, pe salvare”, mai spune ea. 

”Îi voi apăra numele și demnitatea”

”Deocamdată vreau să îmi conduc soțul pe ultimul drum din lumea aceasta materială, vreau să fiu alături de el cu tot ce se poate și cu liniștea pe care trebuie să o aibă la plecare, apoi pot să vă spun doar atât. Că îi voi apăra numele, îi voi apăra demnitatea, onoarea, curajul, tot acest patriotism pentru mine, pentru iubirea noastră și pentru copiii noștri. Pentru că acest om deosebit a lăsat trei copii orfani. Dar nu din dorința lui, pentru că i-a iubit enorm și și-ar fi dorit să rămână, fiind un tată exemplar și minunat”, a conchis Antonia Obreja la Antena 3 CNN.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE