2020-11-26 02:58

Soția fostului fotbalist Marcel Pușcaș a fost CONDAMNATĂ cu EXECUTARE pentru luare de mită

 |  13:21
Soția fostului fotbalist Marcel Pușcaș a fost CONDAMNATĂ cu EXECUTARE pentru luare de mită

Clipe teribile în familia lui Marcel Pușcaș, președintele clubului Universitatea Craiova lui Adrian Mititelu, echipă care a promovat în liga a doua. Soția fostului fotbalist, judecătoarea Elena Burlan Pușcaș, a fost condamnată la închisoare cu executare. Decizia poate fi contestată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Curtea de Apel București a decis condamnarea în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare a judecătoarei Elena Burlan Pușcaș pentru luare de mită. Totodată, instanța i-a interzis acesteia să mai ocupe funcția de judecător pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei principale și să îi confiște 10.000 de euro.

Potrivit DNA, în 2009-2010, soția lui Marcel Pușcaș a primit mită 50.000 de euro de la 4 inculpați pe care îi judeca pentru infracțiuni cu violență, scrie g4media.ro. Doi dintre presupușii mituitori erau cercetaţi pentru tentativă de omor calificat.

„Banii respectivi au fost primiţi de magistrat pentru a dispune faţă de cei doi inculpaţi cercetaţi pentru tentativă de omor calificat înlocuirea măsurii preventive a arestării cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, lucru care s-a şi întâmplat în perioada 01 octombrie 2009 – 26 ianuarie 2010. De fiecare dată, aceste soluţii au fost desfiinţate de instanţa superioară de control judiciar”, susține DNA.

Foto: digi24.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-11Parerea ta...

CIUMA ROSIE
13 Iul 2020

de aia mafiotii din Craiova nu mai dau doi bani pe nicio lege..ptr ca exista asmenea jigodie de judecator care se umfla de spagi si le da drumul sa faca tot ce vor.Bica tot aia era si ea....curva lui Udrea si Cocos
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE