2020-10-20 05:42

ȘOCANT. Fetiță de 5 ani, VIOLATĂ și OMORÂTĂ la Baia Mare. Ce spune POLIȚIA

 |  13:05
ȘOCANT. Fetiță de 5 ani, VIOLATĂ și OMORÂTĂ la Baia Mare. Ce spune POLIȚIA

O fetiţă în vârstă de 5 ani din municipiul Baia Mare a fost găsită moartă de sora ei în vecinătatea imobilului în care locuieşte familia. Surse din cadrul anchetei susţin că, cel mai probabil, micuţa a fost violată şi apoi omorâtă, informează Agerpres.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, însoţiţi de echipe din cadrul IPJ Maramureş, se află la faţa locului pentru a cerceta zona şi a identifica probe. Bunica micuţei a declarat presei că aceasta a dispărut de acasă luni, în jurul prânzului, în timp ce mama ei spăla casa scărilor din imobil, iar trupul neînsufleţit al fetiţei a fost găsit de sora acesteia, în vârstă de 17 ani. De asemenea, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat marţi, pentru Agerpres, că dispariţia fetiţei a fost semnalată la numărul 112 foarte târziu iar ulterior cadavrul a fost descoperit de sora minorei într-o clădire apropiată de domiciliul familiei. "Tatăl fetiţei le-a precizat procurorilor implicaţi în cercetarea cazului şi poliţiştilor că fetiţa a dispărut luni, în jurul orei 15.00, iar semnalarea dispariţiei a fost făcută abia în jurul orei 23.30, foarte târziu din momentul constatării dispariţiei. (...) Cadavrul fetiţei a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului", a spus Florina Meteş. Locul unde a fost găsit trupul fetiţei este în zona fostei clădiri administrative a Combinatului Cuprom Baia Mare (str. Electrolizei), locuită în majoritate de familii de romi care au fost mutate de primărie în ultimii ani de pe malul pârâului Craica.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-05-01Parerea ta...

ANONIM
01 Mai 2018

Zona cu tiganii pusi de primar acolo, la cateva minute de centrul istoric, zona cea mai poluata, ce trebuia demolata si excavata pamantul si refacut un cartier civilizat. ca au lasat caminele muncitoresti confort 4 din betoane sa stea in picioare, la ce le foloseste? Uite ce se petrece in cloaca aceea, acolo trebuia refacuta zona. dar cine s-o faca, ca 17 un acelasi primar nu se interesa decat de ceea ce lui ii intra in buzunare fara acte....fara numar cum stim deja.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE