2021-04-20 19:04

ȘOCANT. Concluzia la care au ajuns anchetatorii în cazul TRAGEDIEI de la IAȘI. Cum au murit, de fapt, directorul Bibliotecii Universitare și soția sa

 |  16:02
ȘOCANT. Concluzia la care au ajuns anchetatorii în cazul TRAGEDIEI de la IAȘI. Cum au murit, de fapt, directorul Bibliotecii Universitare și soția sa

Procurorii Parchetului Tribunalul Iaşi spun că, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, şi soţia sa, care au fost găsiţi morţi în locuinţa lor, s-au sinucis la interval de câteva ore. Principala ipoteză a anchetatorilor era, până acum, că bărbatul şi-ar fi ucis soţia, apoi s-ar fi sinucis.

"Din primele cercetări făcute în cursul după amiezii de ieri şi în cursul dimineţii, şi din concluziile preliminare ale necropsiei au fost înlăturate suspiciunile privind uciderea celor două persoane. Având în vedere lipsa semnelor de violenţă şi lipsa oricăror semne de autoapărare pe corpul cadavrelor, în acest moment, concluzia la care am ajuns este că cele două persoane s-au sinucis la o diferenţă de două-trei ore, decesul intervenind cu aproximativ 8 - 10 ore înainte de ora la care au fost găsite cadavrele", a declarat, marţi, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi, Carmina Pascal, potrivit News.ro.

Ea a precizat că prima care a murit a fost femeia. Ea ar fi fost găsită decedată de către Bogdan Maleon, atunci când acesta s-a întors acasă.

Modalităţile de sinucidere în cazul celor doi soţi sunt identice, a adăugat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi.

Colegii profesorului Bogdan MALEON, profund șocați

Reprezentanţii Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, unde Bogdan Maleon era profesor la Facultatea de Istorie, se declară "profund şocaţi" de această tragedie.

"În această perioadă de sărbătoare, Universitatea Alexandru Ioan Cuza este îmbrăcată în doliu. Suntem profund şocaţi şi întristaţi de tragedia petrecută în familia profesorului Maleon, cadru didactic al Facultăţii de Istorie şi director al Bibliotecii Centrale Universitare Mihai Eminescu. (...) Dumnezeu să-i odihnească în pace", se arată într-un comunicat de presă transmis de Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi.

Directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi, Bogdan Maleon (42 de ani), şi soţia sa (38 de ani) au fost găsiţi morţi în casă luni. Cei doi soţi au fost găsiţi în locuinţa lor de către o rudă care venise să vadă de ce nu au ajuns la masa de Crăciun.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-12-26Parerea ta...

LEVST.
28 Dec 2017

Dubla sinucidere de la Iasi: Directorul Bibliotecii Universitare si sotia aveau o alcoolemie uriasa(...)___-----____ este grotesc de neprofesional, ca chiar a doua zi, procurorii sa dea un verdict"(sinucidere)....Chiar daca cei doi erau cunoscuti ca mari bautori( sa zicem), tot nu se poate da un raspuns imediat,poate ca cineva a profitat de acest lucru si -odata- amortiti profund de alcool, agresorului i-a fost extrem de simplu sa-i stranguleze , fara a mai lasa urme de rezistenta, etc.Sau poate ca luau ceva medicatie (sau droguri) care in combinatie cu alcoolul induc dorinta de sinucidere,iar toate acestea nu se pot determina decat prin analize sophisticate, care nu se fac peste noapte...Cred ca este un caz cu surprize...daca chiar este sinucidere, s-ar putea sa fie legata de alti 4 sinucigasi, in iasi, in aceste zile...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE