2024-04-20 07:54

Soacra mamei din Timișoara, care a sărit cu copiii de pe bloc: "Putem fi și noi în PERICOL"

 |  13:40
Soacra mamei din Timișoara, care a sărit cu copiii de pe bloc: "Putem fi și noi în PERICOL"

Soacra Iulianei, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii, a spus sâmbătă, la Antena 3, că nimeni nu știa de problemele medicale ale femeii, iar acum se gândește că poate fi și familia ei în pericol.

”Vrem să știm și noi cu cine a vorbit ultima dată Iuliana la telefon, cât de gravă era boala? Sunt multe întrebări.

Nu știa nimeni că ea a fost la spital, nu știa nimeni de aceste probleme ale ei. Bănuiesc că știa doar cine a preluat-o la ieșirea din spital. 

Eu nu am fost audiată. Vrem să știm ce a declanșat această nebunie, cineva a amenințat-o? Că putem să fim și noi în pericol, și familia ei.

Ea nu ar fi făcut niciodată această nebunie, dacă nu i-ar fi declanșat-o cineva sau poate nu a fost tratataă corespunzător. Ea a cerut singură ajutor specializat.

Prima dată a fost internată două zile. Nu știu dacă e suficient pentru ce probleme a avut. Nu știu cine a preluat-o, cine trebuia să aibă grijă de ea după. Nu știu dacă e posibil ca după acest diagnostic sa măi fie lăsată cu cei doi copii.

Nu eu am stat cu copiii cât a fost la spital”, a declarat soacra Iulianei, Erzsebet Darcz, sâmbătă, în exclusivitate la Antena 3.

Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi, a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Timişoara.

Iuliana Billi a mers la Clinica de Psihiatrie din Timişoara, pe data de 26 aprilie, unde a stat internată pentru două zile.

Fostul ei soţ susţine că femeia avea un iubit care o teroriza. Ar fi un bărbat influent din oraş. Cu câteva zile înainte de sinucidere, femeia ar fi inspectat blocul de 10 etaje, iar înainte de sinucidere, şi-a închis telefonul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE