2024-04-25 15:09

Sindromul „Apele Române” lovește și în sport. Broker de asigurări, detașat cu repetiție director adjunct la CSN Sala Polivalentă, tot pe filieră liberală

 |  09:42
Sindromul „Apele Române” lovește și în sport. Broker de asigurări, detașat cu repetiție director adjunct la CSN Sala Polivalentă, tot pe filieră liberală

Nu mai este deja o surpriză pentru nimeni modul în care se fac angajările pe la diferite instituții ale statului, dar parcă atunci când este vorba de o instituție din domeniul sportului ne-am fi așteptat la mai mult fair-play.

Detașat de la o firmă privată la Secretariatul General al Guvernului (SGG), și apoi  la Complexul Sportiv Național Sala Polivalentă, începând cu data de 14.10.2020, Ștefan-Giuseppe Clinceanu a fost timp de trei luni și o săptămână director adjunct al instituției.

Începând cu data de 21.01.2021, lui Clinceanu i-a încetat detașarea la CSN Sala Polivalentă, el urmând teoretic să se întoarcă la cabinetul consilierului de stat Bogdan Pascu, din aparatul propriu de lucru al prim-ministrului, de unde venise inițial.

Între timp însă, ghinion! Pascu și-a pierdut și el locul de muncă, fiind eliberat recent din funcția de consilier de stat de către premierul Florin Cîțu, după ce anterior „supraviețuise” sub foștii premieri Dăncilă și Orban.

Dacă vă gândiți, însă, că Giuseppe de la SGG a dat de greu și va fi trebui să se întoarcă în privat, acolo unde viața nu e așa dulce ca la stat, vă înșelați!

Cu largul concurs al unor înalți funcționari din Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), Clinceanu a fost din nou detașat pe funcția de la CSN Sala Polivalentă, începând cu data  de 02.02.2021, la nici două săptămâni după ce părăsise instituția cu coada între picioare.

Totul, cu ignorarea completă a oricăror norme legale și morale!

Unii s-ar putea întreba, pe bună dreptate, ce anume îl recomandă pe Clinceanu pentru un post de conducere într-o instituție cu profil sportiv? Singurul „motiv” la care ne putem gândi este carnetul de partid, care i-a asigurat și îi asigură încă susținerea organizației PNL Sector 3.

Plângere penală, după trei luni de mandat

Altfel, la firma privată de unde a fost detașat inițial, Clincenu se ocupa cu brokerajul în asigurări. Care este legătura cu domeniul sportiv și ce nevoie instituțională există pentru recrutarea unor asemenea personaje? Răspunsul este unul singur: NICIUNA.

Ca să nu mai vorbim despre faptul că, în disprețul oricăror reguli, liberalii îl susțin cu repetiție pentru acest post de conducere pe un individ care, după primele trei luni de mandat, a plecat din instituție cu o plângere penală pe numele lui. Singura sa „realizare”, de altfel!

Ministrul Tineretului și Sportului, Carol Eduard Novak, a fost pe larg informat despre „isprăvile” lui Clinceanu, în același timp fiind sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragere de înscrisuri.

„Încă de la numirea pe funcție, dl. Clincenu Ștefan Giuseppe a solicitat verbal angajaților CSN Sala Polivalentă documente oficiale, atât în copie cât și în original (...), copii după toate contractele de închiriere din ultimii 10 ani și documentațiile de atribuire aferente achizițiilor publice din ultimii 5 ani”, se arată în documentul ajuns pe biroul ministrului Novak.

„În data de 25.01.2021, în momentul în care șeful Serviciului Administrativ a vrut să ia în primire biroul fostului director adjunct (...) s-a constatat că în birou existau doar parțial din documentele solicitate de dl. Clincenu Ștefan Giuseppe, pe perioada desfășurării mandatului de director adjunct, lipsind toate contractele de închiriere solicitate, registrul de intrări/ieșiri aferent anului 2019, precum și contractele de prestări servicii încheiate înainte de 2020”, se mai arată în informare.

Plângerea penală, vizează faptul că Ștefan-Giuseppe Clincenu a încălcat prevederile art. 259, alin. 1,2 și 3 din Codul Penal, fiind vorba de infracțiune contra autorității, precum și prevederile Legii 190/2018 cu privire la protecția datelor cu caracter personal.  Lucrurile sunt destul de clare, doar că, întors între timp pe funcția pe care abia o părăsise, directorul Clinceanu nu a fost încă deranjat de procurori.

Dar cine știe, poate totuși cineva, mai puțin sensibil la „carnetul de partid”, se încumetă totuși să arunce o privire și peste plângerea penală care îl vizează pe liberalul „don Giuseppe”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-08



Parerea ta...

RăZVAN PASCU
18 Aug 2021

Aceasta specie umană care are vreo 7,8 amante in fiecare loc unde a muncit de-a lungul vieții lui și la noi la serviciu avea foto cu femei dezbrăcate puse pe pereți și zilnic vorbea la tel cu fel de fel de dudui și făcea avansuri colegelor de nivelul lui este de o “trăsătura” îndoielnică și de o infatuare covârșitoare. Nu știu cum sunt lăsate astfel de “animale” pt ca el la fata și cu gușă aia este ca un porcușor sa muncească in astfel de instituții. Feriți-va de acest “cadavru” pe picioare al PNL-ului!
DANIEL CALISTRAT
19 Aug 2021

Doamne câte comentarii despre acest om. Aoileu, toti astia de erau loviti cand erau mici cu șutul in moalele fundului, au crescut mari și se cred smardoi, dar nu se uita in spate sa vada cat de lung e sulul de hartie roz creponata intinsa pe tot holul. Deci, mai nea Judele, sa moara mamitica ta cu d’astia venisi bre? Altii mai buni nu ai bre in tot PNL ul asta? Se rasuceste tata Bratianu cu exemplare din astea breeee. Asta e unde a lucrat și a angajat fie vreo amanta pe care o mai futea și el când avea timp, fie o ruda și dacă nu mergea așa le amenință pe anuare ca dacă se se culca cu el vor avea de suferit. El fiind un circar și un cadavru ambulant. Bine, nici tovarasul presedinte al Romaniei nu se lauda cu tine. Te-ar da afara, dar toate la timpul lor. Da cand este vorba de ciolan nenicule, calare pe el, sa nu se piarda. Ba, nu mai promiteti nimic! Sunteti toti la fel. Si se mai trezeste si doamna Vacaru ( asa se numeste) nu a pocit-o nimeni: punem oameni competenti. Ce ma??? Rad curcile de mata, bre.
COSMARIUC RăZVAN
21 Aug 2021

Toată lumea știe ca aceasta specie “inumana” își invita prietenii și alegeau fete cu care sa meargă in camerele amenajate de la Sala Polivalenta. Avea sute de foto cu tot felul de femei și video-URI pe care ni le arată. Când îl suna soția lui spunea ca are multă treaba el fiind in timpul unui act sexual in plină desfășurare la biroul MTS. Obliga angajatele sa ii facă sex oral altfel le amenință ca le da afara sau contra cost cu sume foarte mari, apoi le umilea când apăreau alte probleme de rezolvat in cadrul serviciului. Despre ce om prietenos vorbiți ca este un personaj grotesc, nu exista ceva de mai prost gust, ceva mai troglodit. El defapt se muta de la firma unde lucra pt ca voia sa facă toate acele lucruri nestingherit. Acest troglodit pe unde a lucrat a avut tot câte o amanta. El nu se iubește nici le sine darămite sa își iubească familia. O familie pe care o tratezi cu batjocura este o familie pe care nu o respecți. O persoana fără educație care sta zilnic și Baleste efectiv la tot ce vede pe strada, pe rețelele de socializare. Care are 7,8 amante și cumpara in toate părțile de nici el nu mai știe. Clovnul de serviciu pe unde a lucrat nu a știut sa lase in urma lui decât oameni dezamăgiți și nimic notabil. El are negrii pe plantație și se crede Boier și toată lumea trebuie sa se supună. Bine ca s-au trezit unii și au înlăturat acest clovn. Acesta hoarda de barbari ai lui nea „Hantonel” Tanase in frunte cu Highlander si vesnicul Voinea Inocentiu de la PNL toata hoarda trebuie eliminată de la mic la mare. Deci, mai nea Judele, sa moara mamitica ta cu d’astia venisi bre? Altii mai buni nu ai bre in tot PNL ul asta? Se rasuceste tata Bratianu cu exemplare din astea breeee. Bine, nici tovarasul presedinte al Romaniei nu se lauda cu tine. Te-ar da afara, dar toate la timpul lor. Da cand este vorba de ciolan nenicule, calare pe el, sa nu se piarda. Ba, nu mai promiteti nimic! Sunteti toti la fel. Si
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE