2021-06-20 04:28

Și-a înscenat răpirea și i-a cerut soțului 5.000 de lei drept răscumpărare

 |  10:46
Și-a înscenat răpirea și i-a cerut soțului 5.000 de lei drept răscumpărare

Ce a dus-o capul pe o femeie din orașul Tismana întrece orice limită. Ea și-a înscenat răpirea și i-a cerut soțului suma de 5.000 de lei drept răscumpărare.

„La data de 4 iunie a.c., un bărbat din orașul Tismana, a sesizat prin apelul 112 faptul că soția sa, de 36 de ani, a plecat de două ore de acasă și presupune că e ținută cu forța de ginerele său, la locuința acestuia din orașul Tismana, întrucât a primit un telefon anonim în care o persoană i-a comunicat faptul că o să-și vadă soția doar atunci când fata apelantului se va întoarce la fostul ginere”, au spus reprezentanții Poliției, citați de Mediafax.

Anchetatorii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate, șantaj și răzbunarea pentru ajutorul dat justiției.

Ulterior, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și ai Poliției Orașului Tismana au continuat cercetările și au găsit-o pe femeia de 36 de ani pe o stradă din Târgu Jiu. Femeia a fost dusă la sediul IPJ Gorj, iar anchetatorii au stabilit că ea și-a înscenat răpirea. „Din cercetările efectuate a reieșit faptul că femeia și-ar fi înscenat lipsirea de libertate, inducându-l în eroare pe soțul său cum că ar fi fost răpită de persoane necunoscute, împrejurare în care i-a solicitat telefonic, în repetate rânduri, suma de 5.000 de lei pentru eliberarea sa. În baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și inducere în eroare a organelor judiciare, iar polițiștii au dispus masura retinerii pentru 24 de ore ore a femeii, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE