2020-10-27 20:29

Șeful OPC Constanța, BĂTUT în urma unui CONTROL la o terasă din Neptun

 |  13:49
Șeful OPC Constanța, BĂTUT în urma unui CONTROL la o terasă din Neptun

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, şi colegii acestuia au operat un control la o terasă din Neptun. Enervați la culme că li se cer actele, reprezentanţii localului au sărit la bătaie. Totul a degenerat rapid, angajații OPC, în frunte cu șeful lor, au fost agresați fizic. A fost nevoie de intervenția poliței și a jandarmeriei pentru aplanarea conflictului.

Horia Constantinescu a fost înjurat, bruscat și lovit, alegându-se cu un dinte scos. Acesta spune că va solicita ca terasa cu pricina să fie închisă definitiv pentru obstrucţionarea controlului. "Am încercat să calmez spiritele. A încercat să mă lovească. Unui coleg i-a fost smuls telefonul. Şi pe mine m-au împins. Au venit poliţiştii. Când am vrut să continuam controlul, proprietarul şi un angajat m-a urmat. M-au lovit, mi-au spart un dinte", a declarat Horia Constantinescu, citat de romaniatv.net.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că cei de la protecţia Consumatorilor au vrut să închidă terasa la care au găsit nereguli. Cazul a ajuns pe masa poliţiştilor, care au deschis un dosar penal de ultraj.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE