2020-12-03 18:17

Secretul din spatele carantinării persoanelor de peste 65 de ani!

 |  14:33
Secretul din spatele carantinării persoanelor de peste 65 de ani!

Ce se ascunde în spatele carantinării celor care au peste 65 de ani a fost dezvăluit de Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.

Acesta a declarat, într-un interviu, că declarațiile președintelui Klaus Iohannis și ale Guvernului pe tema persoanelor de peste 65 de ani vizează, de fapt, alegerile locale. Fostul președinte al Senatului a spus că, atunci când vor recomanda persoanelor în vârstă să nu iasă din case va fi pentru a scădea scorul celor de la PSD. „Eu cred că după ce Vela a acționat foarte eficient în „Operațiunea Sparanghelul”, eu cred că a considerat că poate deveni un jucător de prim plan politic și a luat această inițiativă care probabil că a avut acordul lui Orban și Iohannis, că nu se putea altfel, numai că cei doi, speriați de reacția media, au dat înapoi și l-au lăsat în off-side pe Vela. ”Operațiunea Lumina” era menită să atragă electoratul religios, oameni mai bisericoși, dar a fost un rateu total. Mai văd și această chestiune cu interdicțiile impuse persoanelor peste 65 de ani. Nu cred că un om de peste 65 de ani este mai puțin responsabil decât unul de 25 de ani, să nu știe cum să-și ia măsurile de protecție, dar scopul este de a-i  speria pe cei în vârstă pentru alegerile locale, când vor dori, de fapt nu vor mai putea să ia măsurile restrictive, dar în schimb le vor recomanda să stea în case. Acesta este tocmai electoratul PSD și  într-o proporție semnnificativă și electoratul ALDE. Totul o văd într-o cheie politică, electorală. Și această campanie publică de spălare a Guvernului, să uite lumea că ei la început au ignorat criza și se jucau de-a anticipatele. S-au băgat milioane de euro din bani publici”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, într-un interviu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-21Parerea ta...

SECRETE
21 Apr 2020

Secretul din spatele carantinării persoanelor de peste 65 de ani! Sunt secretele PSD-lui. Călin Popescu Tăriceanu nu ne dezvăluie nimic. Vorbește mult si prost.
GIGI
21 Apr 2020

Lui tariceanu ii este frica de carantina , el are 70 aproape
CONSTANTIN
21 Apr 2020

Tariceanu la tambal!!Ii este teama ca vin alegerile parlamentare si lista cu realizari este alba!!Alegatorilor sai nu are ce sa le prezinte!! Atunci Mafalda Tariceanu trece la presupuneri si improvizatii electorale.Daca nu va fi in Parlament,nu va mai prezenta interes pentru nimeni.Adio spagi ,adio interviuri,!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE