2024-04-19 05:31

Un secretar de stat din Ministerul Energiei a depus plângere penală pentru FURT de IDENTITATE

 |  18:00
Un secretar de stat din Ministerul Energiei a depus plângere penală pentru FURT de IDENTITATE

Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Constantin Ștefan, a depus plângere la poliție pentru furt de identitate, după ce un individ s-a dat drept persoana sa și a început să sune mai mulți prefecți din țară și să le ceară sume importante de bani în numele său.

Acesta a depus plângere la poliție pentru furt de identitate, iar acum așteaptă ca oamenii legii să găsească persoana care a fost capabilă de o astfel de infracțiune.

"Vineri după-amiază, Albu Nicolae, prefect de Alba și de prefectul de Argeș au fost sunați de o persoană care s-a dat drept Ștefan Constantin, secretar de stat din ministerul Energiei, și le-a solicitat numerele de telefon pentru a intra în legătură cu domnii directori de la Hidroelectrica. Evident, acest lucru a dus la o suspiciune din partea prefecților și m-au sunat.

Totodată mi-au adus la cunoștință că această persoană cere sume de bani în numele meu și diferite foloase necuvenite. Am depus plângere la poliție și las organele abilitate să cerceteze și să ducă la identificarea persoanei respective", a declarat secretarul de stat din Ministerul Energiei, Constantin Ștefan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE