2024-04-25 18:49

S-a aflat ce SALARIU are Răzvan Burleanu. Câți bani încasează lunar șeful de la FRF?

 |  16:30
S-a aflat ce SALARIU are Răzvan Burleanu. Câți bani încasează lunar șeful de la FRF?

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, ce salariu are preşedintele forului, Răzvan Burleanu. Reacția FRF vine după ce Florin Prunea a declarat cu o zi înainte că șeful federației are un salariu lunar de 30.000 de euro.

“Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, lansate de domnul Florin Prunea şi preluate de mass-media, Federaţia Română de Fotbal face următoare precizări. Salariul lunar al preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este de 20.000 lei net, aproximativ 4.000 de euro. Deşi ocupă şi funcţiile de Administrator SC Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia şi Preşedinte al Academiei Naţionale de Fotbal, Răzvan Burleanu nu este remunerat pentru acestea”, a precizat FRF.

“Totodată, facem apel la mass-media să nu promoveze declaraţiile domnului Florin Prunea care incită la violenţă şi huliganism şi care depăşesc graniţele activităţii profesionale a preşedintelui FRF sau ale fenomenului fotbalistic din România”, a mai anunțat forul fotbalului românesc.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE