2024-04-16 17:22

Român stăpân de sclavi în Franţa. A câștigat 14 MILIOANE de euro

 |  17:25
Român stăpân de sclavi în Franţa. A câștigat 14 MILIOANE de euro

O reţeau condusă de un român a câştigat 14 milioane euro din trafic de persoane, fraudă și spălare de bani. Astfel, 40 de moldoveni au fost exploatați și ținuți sclavi pe șantierele din Franța.

Totul a ieşit la iveală când anchetatorii din Franța au început să facă cercetări încă din anul 2018. Atunci ei au interceptat o dubă în care se aflau zece emigranții moldoveni care aveau asupra lor buletine false de România şi permise auto contrafăcute.

40 de cetățeni moldoveni erau exploataţi prin muncă în construcții şi ținuţi în condiții inumane. Oamenii aveau toate documentele falsificate. Membrii reţelei eliberau documentele reale numai dacă se făcea o anumită normă în ceea ce privește banii produşi, informeaza Antena 3.

Această rețea a ajuns să câștige nu mai puțin de 14 milioane de euro din activitati ilegale. Pentru destructurarerea reţelei au fost făcute raiduri simultan în România, Franța și Republica Moldova Moldova în urma cărora au fost reținute de zeci de persoane cele mai multe fiind reținute în Franța.

Anchetatorii au pus sub sechestru 19 vehicule dintre care 15 mașini de lux, arme, conturi bancare şi sume importante de bani pe care le aveau cei care făceau parte din această grupare infracțională.

Membrii grupării sunt acuzați de trafic de persoane, fraudă și spălare de bani.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE