2020-11-30 07:02

Reorganizare cu dedicație la CFR Călători

 |  12:54
Reorganizare cu dedicație la CFR Călători

Directorului general al CFR Călători, Dan Marian Costescu, îi expiră pe 24 iulie împuternicirea de două luni la conducerea companiei.

Dacă i se va prelungi sau nu împuternicirea la conducere, depinde numai de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, sau, mai direct de PNL. Însă, până să îi expire împuternicirea, Dan Marian Costescu, vrea să reorganizeze compania și, ca atare, va modifica organigrama. Numai că, el a sunat la mai multe regionale ale CFR Călători să i se spună numele persoanelor care conduc anumite servicii cum ar fi cel de analiză, piață și servicii sau cel de support afaceri și managementul performanței. „Păi, dacă vrei să reorgenizezi, modifici organigrama în speranța că va funcționa mai bine compania. Dar nu ceri numele unor șefi de servicii ca să modifici organigrama în funcție de anumite persoane”, a precizat, pentru PUTEREA, un fost ministru al Transporturilor. Rămâne de văzut dacă Consiliul de Administrație de la CFR Călători va fi de acord cu reoganizarea propusă de Dan Marian Costescu și dacă acestuia i se va prelungi mandatul de director general.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-17Parerea ta...

MUNCA DE KM
17 Iul 2020

Ca CFR sa se dezvolte cu adevarat are nevoie de sclipire de inteligenta . Dezvoltarea CFR-lui sa pornească din partea de vest cu Ungaria făcând legătura cu orașele cele mai apropiate de granița cum ar fi ; Satu Mare, Oradea, Arad . Budapesta construiește o linie strategica cu Belgrad. Privim spre harta României și ne îndreptăm atenția Serbia... făcând legătura rapida cu Jimbolia, Timișoara, Reșita, Lugoj, Drobeta Turnu Severin.
PYSTY
17 Iul 2020

CE VORBESTI BOBITA MOTORETA ORGANIZEAZA CFR CALATORI CUM PUNE FAIANTA CEELENTANO DUPA OM SI NU PERFORMANTA CONSILIERII AU AVUT GRIJA SA IL SFATUIASCA DUPA MODELU SA FIE BINE SA NU FIE RAU PT CA ARE DE DAT LA CFR SA BANII NECUVENITI LA CARACAL CUM A FACUT DE SA ALES PRAFU TOTUSI MEMBRII CA VOR AVEA UN CUVANT IN DECIZIA DE REORGANIZARE SINDICATELE NU CONTEAZA PNL E LA GUVERNARE INCA
NINA
17 Iul 2020

Nu mă mir ca merge treaba prost si trenul abia se misca. Ma mir ca nu îngheața apa când se uita omul asta în găleată. Doamne apără si păzeste. Cum e turcu si pistolu. Cum sa faca bine ptr CFR CALATORI acest Costescu, daca sustinatorul lui de suflet este GRUIA STOICA..Mare minune de nu io plati GFR ul datoria la CFR SA, bonificatiile alea luate ilegal. Domnilor cititori închei prin a vă spune ca nu mi as dori niciodata un director general care sa arate precum Costescu si nu cred ca v a face ceva ptr CFR CALATORI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE