2020-10-24 17:16

RÂSU’ - PLÂNSU’. Inspectorul Sef ITM Argeș sună la Electrica să taie curentul, atunci când vrea sa închidă calculatorul

 |  20:37
RÂSU’ - PLÂNSU’. Inspectorul Sef ITM Argeș sună la Electrica să taie curentul, atunci când vrea sa închidă calculatorul

Concurs de mai mare hazul, marți, pentru ocuparea funcției de inspector general de stat adjunct la Inspecția Muncii București (ITM central).

Din cei cinci candidați care au trecut de etapa selecției  dosarelor, numai doi s-au calificat pentru proba scrisă, pentru ca, într-un final, doar unul să se prezinte, dar și acesta să fie respins (vezi FACSIMIL).

Dar nu ăsta este baiul, ci situația penibilă în care s-au plasat doi dintre candidați, înalți funcționari publici, care nu au fost în stare să treacă nici măcar de proba de testare a cunoștințelor PC.

De-a dreptul șocant este cazul actualului șef al ITM Argeș și fost prefect al județului, Mihail-Adrian Oprescu - doctor în drept, lector universitar și funcționar public cu o experiență de aproape două decenii -, care nu a fost în stare să bifeze răspunsurile corecte la testul-grilă care conținea întrebări banale, simple chiar și pentru un elev de gimnaziu (de tipul „care este combinația de taste cu ajutorul căreia poți copia sau insera un text?”). Unde mai pui că, în CV-ul său, se laudă cu competențele pe care le are în utilizarea calculatorului – Word, Excel, Internet…

Deși a picat „testul cu calculatorul”, fapt pentru care nici nu a mai fost admis la proba scrisă, Mihail-Adrian Oprescu are un CV burdușit de titluri și funcții, care mai de care mai sforăitoare, motiv pentru care se considera probabil îndreptățit să devină mare șef la Inspectia Muncii in  București.

Mai ales că soția sa, Simona Oprescu, este deja la Capitală, fiind la al doilea mandat ca deputat PSD de Argeș.

Chiar dacă România este țara tuturor posibilităților, nu putem, totuși, să nu ne întrebăm cum a reușit până acum șeful ITM Argeș să treacă de proba de aptitudini PC - cu care s-a mai întâlnit, cu siguranță, în vasta sa carieră -, dacă la acest ultim concurs s-a făcut de râs într-un asemenea hal.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-11-06

Mai multe imagini:
RÂSU’ - PLÂNSU’. Inspectorul Sef ITM Argeș sună la Electrica să taie curentul, atunci când vrea sa închidă calculatorul
zoom
Parerea ta...

STEFAN MARES
29 Noi 2018

Stimati domni, spre corecta informare a cetatenaului, nu exista ITM central, ci doar Inspectia Muncii, care are in subordine toate inspectoratele teritoriale de muncă. Mare șef la ITM București (cum spuneți dvs.) nu prea poate deveni nimeni, atât timp cât postul la faceți referire este ocupat încă din anul 2009 de dl. Insp. sef Bujor Constantin. Daca ați gresit denumirea institutiei, o puteti corecta. Pentru viitor, va recomand un studiu sumar al Legii 108/1999, precum si al Anexei la legea 1888/1999. Acolo sunt indicate corect atât persoanele, cât și calitatea pe care au. Sunt lucruri mai importante de analizat decât combinațiile de taste. Poate se va adauga in tematica de concurs și modalitati concrete prin care se fuge de răspundere. Aici se văd campionii adevărați. Pe stefanmares.eu puteți vedea și alte combinații, documentate sub semnătura emitenților. Numai bine.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE