2024-04-23 09:42

Raed Arafat l-a scos din SĂRITE pe Gigi Becali: ”Omul n-a ținut vreo dușmănie la adresa mea”

 |  21:35
Raed Arafat l-a scos din SĂRITE pe Gigi Becali: ”Omul n-a ținut vreo dușmănie la adresa mea”

FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. Gigi Becali a dezvăluit GSP.ro ce dialog a avut cu Raed Arafat pe problema intrării în carantină a echipei la întoarcerea în țară.

”Ce faci tu e demonic! Ai vrut să influențezi cluburile din Liga 1 ca să facă front comun că Becali nu respectă legile. Ce treabă aveau celelalte cluburi cu ce a făcut FCSB? Dacă se întorceau jucătorii mei cu două capete sau mai înalți cu 2 metri și jumătate după acest cantonament, atunci, da, ar fi fost de întrebat celelalte cluburi. Repet, e lucru demonic ce ai făcut în ultima săptămână!” le-a reproșat Becali jurnaliștilor de la Gsp.ro.

Latifundiarul susține că s-a informat înainte de plecare:

”Un avocat important mi-a zis că ce nu e interzis de lege înseamnă că e permis. Dacă ar fi scris acolo competiție internațională oficială, da, atunci nu aveam ce să facem! Noi am avut invitație de la baza sportivă unde am stat!

Noi am ținut tot timpul legătura cu autoritățile. Dar din cauza presei, a ceea ce ați scris, cei de la Ministerul Sănătății au început să le pună întrebări celor de la DSP” a mai precizat acesta.

Patronul FCSB a dezvăluit că însuși Raed Arafat s-a implicat în scandal:

”Arafat a convocat acea ședință de care v-am spus. Noroc că el e băiat deștept, deși eu nu am vreo prietenie cu el, și omul n-a ținut vreo dușmănie la adresa mea. A spus că legea e lege și dacă o respectăm nu avem cum să intrăm în carantină” a declarat Gigi Becali.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-14

In legatura cu acest articol...

Când va începe efectiv a doua etapă de VACCINARE. Explicațiile medicului Valeriu Gheorghiță

Director ANM: Urmează trei de zile de GER. Ce temperaturi se vor înregistra

Studiu: Cum ar putea evolua infectarea cu COVID-19 în viitor

ULTIMA ORĂ: DNA anunță urmărirea penală a lui Liviu Dragnea. Care sunt acuzațiile




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE