2020-10-27 20:12

Prins cu pușca în portbagaj, pe Litoral

 |  16:31
Prins cu pușca în portbagaj, pe Litoral

Un bărbat de 32 de ani din Teleorman este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în portbagajul mașinii sale, parcată în faţa unui hotel din municipiul Constanţa, poliţiştii au descoperit o puşcă cu aer comprimat, deţinută ilegal de respectiva parsoană.

Potrivit IPJ Constanţa, pe 21 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au autosesizat ca urmare a unui denunţ privitor la faptul că o persoană din municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, s-ar afla în municipiul Constanţa, având asupra sa o armă neletală, deţinută în mod ilegal. "Poliţiştii au depistat persoana în cauză şi au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului său, care se afla parcat în faţa unui hotel de pe raza municipiului Constanţa. În portbagajul vehiculului, poliţiştii au descoperit o puşcă cu aer comprimat, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţinea permis de port armă, iar aceasta nu era înscrisă în Registrul Naţional al Armelor", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a emis pe numele bărbatului măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Acesta este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

 

Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE