2024-04-19 05:25

Primul român campion mondial la box profesionist, ARESTAT după ce ar fi înjunghiat un bărbat în piept

 |  21:20
Primul român campion mondial la box profesionist, ARESTAT după ce ar fi înjunghiat un bărbat în piept

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus începerea urmării penale pe numele a 17 persoane care s-au bătut luna trecută în București, conflict în urma căruia un bărbat a fost înjunghiat în piept, scrie mediafax.net.

Cel care l-ar fi înjunghiat pe bărbat în piept esgte nimeni altul decât Petrică Paraschiv, primul român devenit campion mondial la box profesionist. După ce s-a lăsat de sport, acesta s-a apucat de fel de fel de infracțiuni și a fost prins în flagrant, de mai multe ori, de polițiștii bucureșteni, în timp ce fura din buzunare în mijloacele de transport în comun. Ulterior, acesta s-a implicat în traficul de droguri și a fost arestat preventiv, după un flagrant organizat de polițiștii BCCO.

Pe 26 august, membrii a două grupări s-au încăierat la intersecția dintre Splaiul Unirii și șoseaua Mihai Bravu. Participanții s-au agresat cu bâte, țevi metalice, topoare, cuțite și macete. Mai multe dintre autoturismele cu care aceștia veniseră au fost avariate, iar mai mulți dintre participanții la bătaie au fost răniți. Unul dintre cei implicați a fost, însă, rănit grav. Bărbatul a fost înjunghiat în piept de către un membru al grupării adverse, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul București. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE