2020-10-24 08:27

Primele REZULTATE ale autopsiilor celor doi frați din Iași, care AU MURIT după ce au mâncat struguri

 |  19:12
Primele REZULTATE ale autopsiilor celor doi frați din Iași, care AU MURIT după ce au mâncat struguri

Tragedie greu de imaginat in satul Coarnele Caprei, județul Iași. Doi frati de trei, respectiv un an și șase luni, au murit la cateva ore dupa ce au mancat struguri si mama micutilor a crezut ca asta le-a adus sfarsitul. Insa, primele rezultate ale autopsiilor făcute de medicii legiști spun altceva.

Cei doi copii au murit, sâmbătă, după ce au început să se simtă rău, iar în momentul în care au ajuns la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Inițial, ipoteza luată în calcul ar fi fost cea în care cei doi frățiori s-ar fi intoxicat cu o substanță periculoasă, după ce amândoi ar fi mâncat struguri. Chiar mama lor a povestit medicilor tot ce au făcut micuții înainte să se simtă rău.

Totuși, ipoteza pare să fie exclusă de primele rezultate ale autopsiilor efectuate de medicii legiști și care arată că cei doi frățiori au ingerat o substanță toxică extrem de puternică.

Astfel, cei doi frățiori ar fi putut înghiți pastile de șobolani pe care părinții le-ar fi pus în casă pentru a scăpa de rozătoare. Intoxicația cu o astfel de substanță periculoasă le-a provocat micuților edem pulmonar și edem cerebral, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

De asemenea, este posibil ca cei doi copii să fi inhalat gazul toxic emanat de pastilele pentru șobolani, potrivit antena3.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE