2021-09-24 05:45

Primarii din Olt, revoltați de blatul dintre baronul PSD Paul Stănescu și liderul județean PNL, pentru banii de investiții

 |  11:16
Primarii din Olt, revoltați de blatul dintre baronul PSD Paul Stănescu și liderul județean PNL, pentru banii de investiții

Comisia Națională de Prognoză a dat recent bun de plată pentru proiectele de investiții cu finanțare prin Fondul de Dezvoltarea și Investiții (FDI) care se vor derula în județul Olt, adică în fieful baronului Paul Stănescu și al locotenentului său Dan Ciocan.

Numai că, imediat după ce s-a anunțat lista proiectelor care vor fi licitate și finanțate prin FDI, a ieșit un scandal incredibil între primarii din acest județ și liderii PSD și PNL Olt, care a aruncat în aer tot județul.

Pace politică: La baronul PSD, bani pentru gaze, la liderul PNL, bani pentru drumuri

Din cele 112 primării din județul Olt, doar opt vor putea realiza investiții prin finanțare FDI, dar singura investiție certă este cea privind „înființare sistem de distribuție gaze naturale” în comuna Vișina, adică tocmai localitatea de baștină a baronului PSD Paul Stănescu. O altă investiție care are asigurări certe că va primi finanțare este cea de „betonare drumuri comunale” în localitata Cungrea, unde edil este liderul PNL Olt, Liviu Dumitru Voiculescu. Astfel, opt localității din județ vor putea derula investiții finanțate prin FDI în valoarea totală de 247.150.997 de lei, adică circa 53.000.000 de euro. Restul localităților din județul Olt au fost omise de la finanțări FDI, asta și ca urmare a aranjamentelor „țesute” de Paul Stănescu, asistat și de liderul PNL, Liviu Dumitru Voiculescu.

Vișina, comuna baronului PSD Olt, are alocată suma de 11.561.259 lei, adică circa 2.500.000 de euro, pentru realizarea sistemului de alimentare cu gaze, iar comuna liderului PNL Olt, Cungrea, va beneficia de 10.109.869 de lei, adică circa 2.200.000 de euro, pentru lucrări de „betonare drumuri comunale”. Practic, doar localitățile Vișina, Cungrea, Slătioara, Drăgănești-Olt, Teslui, Milcov, Vitomirești și Pleșoiu, vor putea beneficia de investiții finanțate prin FDI. Restul localităților vor trebui să mai aștepte că, deh, așa s-a înțeles PSD cu PNL, adică Paul Stănescu cu liderul PNL Olt, Liviu Dumitru Voiculescu. Însă, potrivit informațiilor noastre, peste 180.000.000 de lei, din totalul de 247.150.997 de lei, sunt deja amanetați de către o firmă din Slatina abonată de mai mulți ani la contracte finanțate din bani publici, iar baronul Paul Stănescu știe foarte bine care este rețeta succesului. Ca urmare a acestui troc între PSD și PNL, edilii PSD din județul Olt i-au transmis lui Paul Stănescu că nu se vor implica în viitoarele campanii electorale, mai ales în cea pentru prezidențiale. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-09-19Parerea ta...

CETATEAN
20 Sep 2019

Ce pretenti sa ai de la un sef bastan tiganesc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE