2020-10-27 20:39

Primăria orașului Otopeni, aproape de un dosar penal

 |  10:20
Primăria orașului Otopeni, aproape de un dosar penal

Edilul din Otopeni, în partea de Nord a Capitalei, se va alege cu un dosar penal, după ce mai mulți locatari ai urbei au sesizat autoritățile despre problemele pe care le întâmpină.

Concret, aceștia au postat pe rețelele de socializare și au sesizat Parchetul care este stadiul străzilor din prima localitate după București. Drumurile sunt pline de apă cu gropi în care își poți rupe mașina în orice moment dar care le pune în pericol viețile celor care circulă pe aceste drumuri. Pe un cont de socializare au apărut mai multe imagini despre stadiul precar al străzilor din această localitate, iar primarul se preface că „nu vede” de mai bine de 10 ani de zile. Localnicii din Otopeni sunt aproape de o revoltă pentru că nu sunt băgați în seamă de cei din Primărie, deși au semnalat de foarte multe ori problemele din localitate. Mai mult, localnicii susțin că s-au încasat bani frumoși de către Primărie pentru a repara drumurile, doar că sumele încasate au ajuns în alte buzunare, cu alte scopuri decât cel de a repara drumurile pline de gropi din Otopeni. Unul dintre mesajele postate pe un cont de socializare explică acestă situație. „Fără număr, toate plătite cu bani mulți, din taxele și impozitele otopenarilor! Infrastructura rutieră, modernizarea cartierului Ferme din orașul OTOPENI, în realitate, nu sunt decât minciunile și manipulările din filmele ticăloase ale domnului Mădălin Ionescu! Străzile și trotuarele se asfaltează direct pe umplutură, noroi și ....„pe cale de consecință”... vorba colegului domnului primar( Videanu, pe nume), se scufundă la propriu! Strada Gării Balotești - în imagini, a fost și ea, ca toate celelalte străzi..., asfaltată, pietruită..., și iar asfaltată! Întrebare: de ce arată așa???!!!” spun locuitorii din Otopeni.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-24

Mai multe imagini:
Primăria orașului Otopeni, aproape de un dosar penal
zoom
Parerea ta...

UN CETATEAN
20 Iun 2020

IN ATENTIA DNA. CONFORM EV. ZILEI :Primaria Otopeni nu a derulat, din 2008, nicio achizitie publica potrivit legii, sustine presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), Cristina Traila IN 2011!!!! In aceste conditii, suma cheltuita fara a organiza licitatii publice ar insuma 44 de milioane de euro, subliniaza Evenimentul Zilei. PRIMARUL OTOPENIULUI S-A SPERIAT SI SE SPUNE CA A BATUT PALMA CU OMUL ELENEI UDREA - NELU IORDACHE . MIZA ERA DE 200 SI CEVA DE MILIOANE EURO PENTRU REALIZAREA INTREGII INFRASTRUCTURI DIN OTOPENI. A FOST UN SINGUR CANDIDAT ROMSTRADE A LUI NELU IORDACHE. NELU IORDACHE INCEPE IN FORTA LUCRARILE IN OTOPENI CU CATIVA OAMENI SI CATEVA UTILAJE. ASTA ERA IN 2012 !!!! PRIMARUL SE IMPACA CU CRISTINA TRAILA SI ELENA UDREA. ORICE AMENINTARE LA ADRESA PRIMARULUI INCETEAZA. LA SCURT TIMP CADE GUVERNUL BOC. . DISPAR CRISTINA TRAILA SI ELENA UDREA DIN GUVERN APARE PONTA. PONTA CONFORM CELOR RELATATE IN ZIARELE VREMII SE INTALNESTE PE UN SEGMENT DE AUTOSTRADA UNDE LUCRA IORDACHE ( PONTA STIIND CA IORDACHE ERA OMUL ELENEI UDREA MINISTRUL DEZVOLTARII ), CU ACESTA ,SI II SPUNE DIRECT CA A DETURNAT BANI DIN FONDURI EUROPENE CA SA CUMPERE TERENURI IN ADUNATII COPACENI UNDE URMA SA APARA UN AEROPORT AL LUI IORDACHE. PESTE 3 ZILE IORDACHE E ARESTAT SI DE ATUNCI DA CU SUBSEMNATUL LA DNA. PRIMARUL SCAPA BASMA CURATA ( CAND ERA SPERIAT SPUNEA CA NU MAI CANDIDEAZA SAU CA ISI DA DEMISIA). .ACUM CU FORTE PROASPETE ISI TRIMITE COPILUL PARLAMENTAR SI CONTINUA UN FEL DE CONDUCERE FEUDALA A OTOPENIULUI DIN CARE NU SE INTELEGE DECAT CA VREA SA SE RAZBUNE PE LOCUITORII DIN STANGA OTOPENIULUI , NU FACE ACTUALIZAREA PUG CARE ARE PESTE 20 DE ANI.ESTE INCONJURAT DE CIRACI SI FACE CE VREA EL. NICI UN CONSILIER - MAI ALES CEI DE LA URBANISM -NU STIU NIMIC DESPRE CE VREA SA FACA SEFUL IN CONTINUARE. EL ESTE FAC TOTUM IN OTOPENI!!!!! ASA A AJUNS, DATORITA CONDUCERI,I A TRE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE