2024-04-20 17:27

Primar bătut de persoane care aruncă deşeuri pe spaţiul public

 |  17:56
Primar bătut de persoane care aruncă deşeuri pe spaţiul public

Primarul dintr-o localitate dâmboviţeană susţine că a fost bătut joi seară de mai multe persoane care aruncă deşeuri pe spaţiul public. Incidentul vine la doar câteva zile după ce în localitate a avut un control al Gărzii de Mediu. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

"N-aş fi dorit să am ocazia să vorbesc vreodată despre ce s-a întâmplat seara trecută! Este un eveniment regretabil şi n-aş fi crezut că aşa ceva se poate întâmpla. După cum ştiţi, am făcut nenumărate apeluri la respectarea curăţeniei în comuna noastră. Este regretabil că încă mai sunt localnici care aruncă gunoaie şi deşeuri pe unde apucă. Asta o să ne coste scump pe noi, pe toţi! Nu vă ascund că zilele trecute am avut în comună un control de la Garda de Mediu. Comisarii au dispus să curăţăm zonele unde sunt acum gunoaie aruncate la voia întâmplării", spune primarul din satul Dobra, Daniel Nica, într-o postare pe Facebook..

Edilul precizează că nu va tolera aruncarea gunoaielor la voia întâmplării în comună şi cere locuitorilor să anunţe imediat autoritățile competente atunci când văd că se aruncă deşeuri în zone neamenajate.

"Revenind la evenimentul neplăcut de seara trecută, ţin să vă asigur că nu voi da nici un pas înapoi şi voi continua să identific toate persoanele care nu înţeleg că satul trebuie păstrat curat. Voi apela la autorităţile competente în fiecare caz! Vă invit pe fiecare să îmi fiţi alături şi să ne anunţaţi imediat ce vedeţi astfel de persoane care merg să arunce gunoiul în locuri neamenajate", afirmă primarul din Dobra, Daniel Nica.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE