2022-08-14 08:43

Prima reacție a lui Tăriceanu după ce DNA a solicitat urmărirea sa penală pentru luare de mită: "Este un dosar pe considerente politice"

 |  15:05
Prima reacție a lui Tăriceanu după ce DNA a solicitat urmărirea sa penală pentru luare de mită: "Este un dosar pe considerente politice"

Călin Popescu Tăriceanu a reacționat imediat după ce procurorii au solicitat luni preşedintelui Klaus Iohannis să încuviinţeze cererea de urmărire penală în cazul său. Fostul premier susține că acest dosar este făcut de către DNA pe considerente politice.

„Ştiu că acest dosar a fost deschis cu mult timp în urmă. Era o serie de acuzaţii care nu erau deloc evidente şi clare şi anume eu eram acuzat de luare de mită, dar în dosarul de la procuratură se spunea că de fapt banii nu au ajuns la mine. Banii ar fi fost luaţi de altcineva cu care eu nu am avut nicio legătură. Genul de dosar făcut de DNA pe considerente politice, deci un dosar care avea 17.000 de pagini trimis la Parlament în care nu am găsit nimic care să fie acuzator la adresa mea. E o însăilare de presupuneri şi de aberaţii juridice care încercau să mă pună într-o lumină nefavorabilă”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-11

In legatura cu acest articol...

DNA solicită președintelui Iohannis încuviințarea urmăririi penale pentru C. P. Tăriceanu, acuzat de luare de mită pe vreme când era premier
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE