2020-11-24 14:18

Președintele CJ Giurgiu - sfidare sau bătaie de joc în plină criză a coronavirusului?

 |  18:47
Președintele CJ Giurgiu - sfidare sau bătaie de joc în plină criză a coronavirusului?

În timp ce toată lumea se agită în lupta cu răspândirea coronavirusului, la Giurgiu, președintele Consiliului Județean se plimbă cu mașini de epocă decapotabile.

După numeroase atacuri la adresa Prefecturii, instituție pe care o acuză că nu știe cum să gestioneze criza coronavirusului și după ce a luat situația ”în mână” (asta însemnând decizia de a ă închide teatrul și biblioteca, instituții aflate în subordinea sa și care, oricum, erau închise prin decizii naționale) - președintele CJ Giurgiu, Marian Mina a rezolvat, se pare, toate problemele legate de această criză și a plecat la plimbare..

Și nu orice plimbare, ci una în mașini de epocă, decapotabile, din care zâmbește frumos și relaxat către aparatele foto.

Asta, în timp în în Spitalul Județean – instituție aflată tot în ”ograda” Consiliului Județean condus de Mina – doi pacienți aflați în carantină au fost uitați definitiv de autorități, care nu catadicsesc să le asigure nici măcar hrana, ce să mai vorbim de alte necesități.

S-a ajuns până acolo încât cei doi oameni au ieșit pe geamul camerei în care sunt ținuți ca să ceară trecătorilor de mâncare, pentru că de la spital nu au primit nimic.

Dar, pentru peședintele Mina, coronavirusul nu este o problemă, se pare. De altfel, deși este, prin lege, vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, organism în care se iau toate deciziile în situații de criză cum este cea pe care o traversăm, Mina nu participat vreodată la vreo întrunire a acestui comitet, pentru că i se pare inutil, așa cum singur declara: ”o pierdere de timp… venim doar ca să ne întâlnim”.

foto Arcanu


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-14Parerea ta...

OPINIA GIURGIUVENILOR
15 Mar 2020

Un cacanar și el și Nașu .. ducă se la dracu sa ne lasă in pace escrocii ăștia . Uaaaaaaa !!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE