2024-04-25 08:20

Polițiștii au destructurat o grupare care distribuia DROGURI în școli și licee din București. Printre complici sunt copiii unor persoane importante

 |  16:10
Polițiștii au destructurat o grupare care distribuia DROGURI în școli și licee din București. Printre complici sunt copiii unor persoane importante

Poliția și DIICOT au anunțat destructurarea unei grupări care distribuia canabis, cocaină, ketamine și comprimate de Xanax în școli și licee din București. Printre tinerii care ar fi complici la vânzarea drogurilor în unitățile de învățământ s-ar număra băiatul unui secretar de stat din Ministerul de Externe, dar și copilul unui specialist de la DNA.

Procurorii DIICOT și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au făcut luni 23 de percheziţii într-un dosar vizând infracțiunile de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc. Astfel, începând cu anul 2022 membrii grupării au comercializat droguri de mare risc și de risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din București.

Până la acest moment, pe parcursul perchezițiilor domiciliare au fost identificate diferite cantități de canabis, cocaină și ketamină, precum și comprimate de Xanax.

Potrivit surselor Digi24, printre cei implicați în dosar ar fi și fiul unui secretar de stat din Ministerul Afacerilor Externe, dar și fiul unei consiliere din Departamentul Românilor de Pretutindeni din cadrul Guvernului, iar tatăl acestui copil ar fi specialist în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Peste 20 de persoane ar urma să fie audiate la DIICOT.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE