2024-04-25 09:03

Poliția Română, informată că luptători ucraineni vor SĂ ARUNCE ÎN AER un spital din Transilvania

 |  12:01
Poliția Română, informată că luptători ucraineni vor SĂ ARUNCE ÎN AER un spital din Transilvania

Conducerea Poliției Române a dezvăluit faptul că pe adresa de e-mail a instituției au fost trimise mai multe mesaje prin care se anunță că luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania.

UPDATE 12:00 - Potrivit surselor Antena 3, din primele verificări specifice ale Poliției Române și SRI, ar fi reieșit faptul că spitalul la care se face referire este situat în județul Cluj.

 

Potrivit IGPR, pe adresa de e-mail a Poliției Române, la data de 29.06.2022, o persoană a transmis mai multe mesaje, care se repetă, având următorul conținut:

„Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic”. Poliția Română și SRI au demarat verificări specifice, au precizat cei de la IGPR.

Poliția Română și SRI au demarat verificări specifice.

Mesajele au fost trimise pe adresa de petiții a Poliției Române, iar verificările au fost demarate imediat după primirea email-urilor.

În mesaj nu se specifică ce spital este vizat. De aceea, autoritățile verifică mai multe spitale dar și adresa IP de unde a fost trimis email-ul. Totodată, aceștia încearcă să afle dacă există un medic la vreun spital din Transilvania care ar putea să aibă legătură cu Ucraina.

Deocamdată nu se evacuează nicio clădire.

 

Potrivit IGPR, pe adresa de e-mail a Poliției Române, la data de 29.06.2022, o persoană a transmis mai multe mesaje, care se repetă, având următorul conținut: „Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic”. Poliția Română și SRI au demarat verificări specifice, au precizat cei de la IGPR.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE