2021-07-26 22:27

Percheziţii în Buftea vizând suspecţi de furtul unor componente de siguranţă ale căilor ferate

 |  10:21
Percheziţii în Buftea vizând suspecţi de furtul unor componente de siguranţă ale căilor ferate

Poliţiştii fac, vineri, nouă percheziţii domiciliare şi una la un centru de colectare a fierului vechi din oraşul Buftea vizând suspecţi de furtul unor componente de siguranţă ale căilor ferate şi de sustragere de obiecte metalice din societăţi comerciale, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

"Sunt vizate 13 persoane care în perioada februarie-martie au săvârşit mai multe fapte de furt din societăţi comerciale din judeţele Ilfov şi Dâmboviţa, precum şi de componente de siguranţă ale căilor ferate. Din cauza acestor furturi, mai multe trenuri care transportau marfă au avut întârzieri în ultima perioadă. Persoanele în cauză au fost depistate, urmează să fie conduse la sediul IPJ Ilfov pentru audieri. De asemenea, în centrul de colectare a fierului vechi au fost găsite mai multe obiecte, cel mai probabil provenite din activităţi infracţionale", a declarat Burada.

Ea a precizat că percheziţiile sunt efectuate de Serviciul de Investigaţii Criminale de la IPJ Ilfov.

Potrivit Claudiei Burada, suspecţii în acest caz au furat componente de siguranţă ale căilor ferate din zona Mogoşoaia, Chitila.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639877-05-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE