2020-10-22 12:23

Ofițer de la POLIȚIA CAPITALEI, trimis în judecată pentru luare de MITĂ

 |  14:40
Ofițer de la POLIȚIA CAPITALEI, trimis în judecată pentru luare de MITĂ

Un ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul de Investigare a Fraudelor, a fost trimis în judecată de procurorii DNA într-un dosar în care acesta este acuzat de luare de mită.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a ofițerului Gabriel Necşulescu.

În rechizitoriu procurorilor se arată că Necşulescu ar fi pretins în mod direct, cu titlu de mită, de la un om de afaceri, suma de 15.000 euro, din care ar primit prin intermediar, la data 5 martie 2010, suma de 25.000 lei, pentru a instrumenta, conform intereselor omului de afaceri, un dosar penal constituit la plângerea acestuia. Ulterior, spun anchetatorii, în acelaşi scop, poliţistul ar mai fi pretins şi primit de la acelaşi om de afaceri, prin intermediar, diferite bunuri în valoare de aproximativ 6.500 lei.

În vederea confiscării speciale s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unui bun imobil din patrimoniul acestuia. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE