2024-04-19 15:03

O poștăriță a furat toți banii de pensii, alocații și ajutoare sociale

 |  12:17
O poștăriță a furat toți banii de pensii, alocații și ajutoare sociale

O poştăriţa dintr-o comună maramureșeană a furat banii de pensii şi de alocaţii ai locuitorilor urbei. Interesant este că autorităţile nu au anunţat nici până acum poliţia.

Zeci de pensionari din comuna Oncești au rămas fără pensii după ce poștărița a fugit cu ei. Aceasta ar fi încasat și facturile pentru energie electrică, dar nu ar fi virat sumele în conturile societății de furnizare a energiei electrice. Angajata Poștei Române și-a însușit și alocațiile copiilor și ajutoarele sociale ale oamenilor.

Localnicii susțin că poștărița ar fi împrumutat și alte sume de bani, promițând oamenilor că în câteva zile va înapoia banii. Suma dispărută ar fi de peste 300.000 de lei, scrie antena3.ro.

Informațiile nu au fost confirmate oficial, însă administrația publică locală din Oncești a recunoscut că așa este, prin postarea a două anunțuri în care chemau oamenii să își ridice banii de la trei angajați ai Poștei Române veniți special din Baia Mare pentru a-i împărți.

”Este adevărat, la Oncești avem o agentă care ne-a prejudiciat cu 258.000 lei. Prima reclamație am primit-o pe 22 iulie, moment în care am început cercetările interne. Între timp, noi am achitat clienților noștri toate pensiile și alocațiile, urmând să ne recuperăm prejudiciul de la doamnă. Se va finaliza cercetarea în zilele următoare și vom face și o plângere penală. De menționat, de asemenea, că până la încheierea cercetării, doamna nu mai distribuie pensii, alocații. De luni, atunci când începe distribuția pensiilor pentru luna în curs, preiau colegii de la Sighet și vor achita ei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Poștei Române.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE