2024-04-19 12:41

O pacientă cu COVID s-a sinucis în baia spitalului

 |  13:36
O pacientă cu COVID s-a sinucis în baia spitalului

O pacientă infectată cu noul coronavirus s-a sinucis noaptea trecută în baia unui salon al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa unde era internată.

„Un eveniment nefericit s-a petrecut în această dimineaţă la Secţia Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, de la etajul 4 al unităţii, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon. Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în Secţia Boli Infecţioase, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind uşor ameliorată, în contextul administrării medicaţiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică”, se menţionează în comunicat, citat de Agerpres.

Infirmierele au găsit pacienta în jurul orei 4, iar medicii au încercat să o resusciteze. Din păcate, totul a fost în zadar. Pacienta prezenta două plăgi înjunghiate, una latero-cervicală dreapta şi una în hemitoracele stâng, în zona submamară. Medicii legişti vor efectua autopsia pacientei, iar poliţiştii au deschis o anchetă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE