2022-05-24 05:44

O nouă imagine degradantă cu Poliția Română

 |  13:20
O nouă imagine degradantă cu Poliția Română

IPJ Braşov a dispus ample verificări după ce pe pe o rețea de socializare au apărut imagini cu o mașină a Poliţiei Predeal la volanul căreia se află un bărbat care nu este polițist. Personajul este celebru pe Tik Tok pentru filmări în care ascultă manele sau numără bani cu nemiluita.

În imaginile postate se vede cum bărbatul se află la volanul unei maşini de poliţie, şi, uitându-se în camera de filmat spune:„Băi băieţi, daţi şi voi muzica aia mai încet şi vă rog io frumos, să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici”. Cel care filmează răspunde: „Bine şefu’, scuze de deranj!”. Clipul a fost şters ulterior de pe contul bărbatului.

„Urmare a apariţiei în mediul online a unor imagini în care apare un bărbat la volanul unei autospeciale de poliţie, aceasta neavând calitatea de poliţist, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliţie aparţine Poliţiei Staţiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022. Urmare a celor constatate, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt”, informează, sâmbătă, IPJ Braşov.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE