2022-01-23 02:44

Nicușor Dan a dispus oprirea unei construcții ilegale într-o zonă protejată

 |  14:00
Nicușor Dan a dispus oprirea unei construcții ilegale într-o zonă protejată

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat a dat ordin pentru oprirea lucrărilor la o construcţie ilegală din strada Vasile Lascăr. Edilul adaugă că în acest sens există o hotărâre a Tribunalului de suspendare a autorizaţiei pentru construirea unui imobil de 9 etaje într-o zona protejată în care sunt permise 4 etaje, emisă în anul 2019 de către fostul edil Gabriela Firea.

„Am primit mesajul locatarilor care au semnalat reluarea unui abuz legat de disciplina în construcţii şi am acţionat în consecinţă. Am dispus vineri oprirea lucrărilor la construcţia ilegală din Vasile Lascăr 73-75. Primarul Firea a emis în 2019 autorizaţia pentru construirea unui imobil de 9 etaje într-o zona protejată în care sunt permise 4 etaje.

Tribunalul a suspendat autorizaţia în septembrie 2020 la cererea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul. O a doua cerere de suspendare a fost respinsă (pentru că opera deja o suspendare), iar beneficiarul şi constructorul au forţat şi au reînceput lucrările. Am trimis Poliţia Locală şi au oprit lucrările, aplicând hotărârea Tribunalului de suspendare a autorizaţiei, care este în vigoare”, a scris Nicuşor Dan duminică pe Facebook. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE