2020-12-02 18:12

Mutare surprinzătoare pe piața media. Cu ce TELEVIZIUNE a semnat DENISE RIFAI și ce EMISIUNE va prezenta

 |  09:59
Mutare surprinzătoare pe piața media. Cu ce TELEVIZIUNE a semnat DENISE RIFAI și ce EMISIUNE va prezenta

Fosta prezentatoare de la Realitatea Plus, Denise Rifai, va modera o nouă emisiune. Jurnalista a surprins total cu noua sa alegere, pentru că nu e vorba tot de un post de știri, ci de o adevărată provocare.

“Decizia de a ma alatura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus <Da!> cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult in proiectul in care voi fi implicata. Va fi un produs unic pe piata media din Romania. In momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot sa va spun ca eu voi ramane aceeasi Denise Rifai”, a declarat jurnalista.

La Kanal D, ea va prezenta un format cu totul special, o surpriza pentru telespectatorii din Romania. În perioada urmatoare se vor afla mai multe detalii despre emisiunea ce va fi prezentata de noua vedeta a postului. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-15Parerea ta...

SEX PE C-ANAL
15 Iul 2020

adica harem cu cadane pentru sultanul sef...si la celelalte televiziuni e tot la fel doar ca sunt evrei.Draga seful tau cum ti-o trage ca in Dubai sau ca la Stambul?Pai depinde cum te apleci,mai mult sau mai putin ca e chior si nu vede gaura
DENISA TRIFAN
15 Iul 2020

Ce dracu' au vazut turcii la tine zbanghio!POATE vor sa te lege la vie in loc de catea la pazit strugurii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE