2021-06-17 19:29

Muncitorii sechestraţi într-un apartament din Oneşti AU MURIT

 |  23:03
Muncitorii sechestraţi într-un apartament din Oneşti AU MURIT

Un bărbat de 68 de ani din Oneşti a sechestrat, luni, într-o locuinţă, doi meşteri care efectuau lucrări la un imobil. Poliţiştii au intrat peste răpitorul care apucase să-l rănească cu cuţitul pe unul din muncitori, care a murit ulterior, la spital. In cele din urmă, medicii n-au mai putut sa-l salveze nici pe cel de-al doilea muncitor ranit.

Din păcate, din cauza rănilor, bărbatul în vârstă de 36 de ani a murit la spital. Echipajul de la ambulanţă a confirmat ulterior că şi cel de-al doilea muncitor a murit. Acesta din urma s-a ales cu răni grave după ce a încercat să îi ia cuţitul agresorului din mână.

Răpitorul, bărbatul de 68 de ani, este în stare gravă la spital. El a fost imobilizat de poliţişti după ce aceştia l-au împuscat în braţe şi picioare, asta după ce negocierile au eşuat şi agresorul nu s-a supus ordinelor să elibereze muncitorii grav răniţi cu cuţitul de acesta, care strigau după ajutor.

Potrivit poliţiştilor, în procesul de negociere răpitorul a solicitat o decizie judecatorească de repunere în posesie a apartamentului pierdut, prin sentinţa judecătorească, acum 11 ani. Ulterior, el ar fi cerut şi 300.000 de euro.

Supărat că a pierdut apartamentul, bărbatul şi-a făcut un obicei din a merge la imobil de mai multe ori pe zi. Face asta de mai bine de 11 ani.

Astăzi, el a găsit în imobil doi muncitori de la o firmă şi i-a sechestrat în apartament ameninţăndu-i cu un cuţit.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE