2024-04-19 22:55

UPDATE. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, surprins fără mască pe față pe holurile Parlamentului

 |  15:26
UPDATE. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, surprins fără mască pe față pe holurile Parlamentului

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie pe gură și nas, pe holurile Parlamentului, informează Ştirile Pro TV.

UPDATE. 18.07. Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu afirmă, după ce a fost fotografiat fără mască în Parlament, că era într-o conferinţă video şi şi-a dat jos masca pentru intervenţie şi că nu era nici o persoană la mai puţin de 10 metri. ”Fără îndoială, am greşit şi toate criticile sunt justificate”, spune ministrul.

Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi s-a salutat cu doi colegi. La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS.

În timp ce se îndrepta către acest birou, o echipă a Ştirilor Pro TV a încercat să obţină de la el un punct de vedere, însă ministrul Sănătăţii, care între timp îşi pusese o mască, a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii Pro TV.

Pe perioada stării de alertă, masca de protecţie trebuie purtată în orice spaţiu public închis, spaţii comerciale, mijloace de transport în comun şi la locul de muncă, pe toată durata prezenţei în oricare din spaţiile închise ale incintei,în conformitate cu condiţiile impuse de Ordinul Comun MS-MAI nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE