2024-04-19 19:35

Mii de pastile antivirale de provenienţă ucraineană, confiscate de Poliția de Frontieră

 |  11:53
Mii de pastile antivirale de provenienţă ucraineană, confiscate de Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, ascunse în plafonul unui microbuz condus de un bărbat de 46 de ani cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, 7.000 de pastille antivirale de provenienţă ucraineană.

"Existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra microbuzului, persoanei şi bagajelor. Astfel, în plafonul mijlocului de transport a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 350 de cutii ce conţineau 7.000 de capsule antivirale de provenienţă ucraineană, medicamente pentru care bărbatul nu deţinea documentele legale pentru transport sau import", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

Medicamentele în valoare totală de 17.500 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional de către reprezentanţii Biroului Vamal Siret cu amendă în valoare de 4.000 de lei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE