2020-12-01 14:41

Membri ai clanului DUDUIANU, dați în urmărire generală în dosarul șantajării a doi MANELIȘTI cunoscuți

 |  13:26
Membri ai clanului DUDUIANU, dați în urmărire generală în dosarul șantajării a doi MANELIȘTI cunoscuți

Doi membri ai clanului Duduianu au fost dați în urmărire generală în dosarul santajării unor maneliști. Pe numele lui Florin și Stefan Duduianu polițiștii cer și mandate europene de arestare.

Potrivit Pro TV, maneliștii în cauză sunt Florin Salam și Nicolae Guță. Aceștia s-ar fi plâns că ar fi fost invitați la diferite petreceri organizate de cei din clanul Duduienilor, iar acolo banii pe care i-ar fi câștigat de la cei cărora erau puși să le cânte piesele preferate le erau luați cu forța. În alte cazuri, erau puși să cânte fără să fie plătiți, fiind șantajați.

În același dosar, față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive, 6 persoane fiind arestate preventiv, iar alte 5 fiind cercetate sub control judiciar.

Pe 21 iulie 2020, peste 100 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu sprijin al Inspectoratului General al Poliției Române, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și șantaj.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE