2024-07-21 20:28

Medicul Simonei Halep rupe tăcerea: ”Nu pot să ACCEPT nicio clipă! Am acceptul ei să vă dezvălui...”

 |  21:07
Medicul Simonei Halep rupe tăcerea: ”Nu pot să ACCEPT nicio clipă! Am acceptul ei să vă dezvălui...”

Dr. Dana Safta a venit cu detalii importante despre jucătoarea română de tenis Simona Halep, testată pozitiv la un control antidoping.

"Pe Simona o cunosc de ceva ani, legătura noastră a fost medic-pacient în urmă cu 8-9 ani și de aici s-a construit o prietenie, o relație de suflet și o consiliere medicală pe care bineînțeles că am făcut-o pentru că ea a avut încredere în mine, iar eu am fost corectă în ceea ce trebuia să fac pentru ea din punct de vedere medical și ulterior, bineînțeles, ajutând-o să-și depășească starea emoțională cu încredere și tot ce am putut să-i dau ca sprijin moral", a spus medicul, adăugând că ce s-a întâmplat este o situație dramatică pentru Simona Halep și total nedreaptă.

"Cu siguranță eu nu pot să accept nicio clipă ideea că Simona, cu bună știință, a înghițit roxadustat. Nu este posibil. Cunoscând-o atât de bine și știind în primul rând cum are grijă de corpul ei și de fiecare dată dorința și când avea o prescripție într-o banală viroză, judecam prescripția ei în funcție de ceea ce lista de la Antidoping ne permitea", a mai spus medicul pentru Antena3.

"Neglijență din partea ei și a echipei este exclus, pentru că echipa are tot interesul să o ajute, nu s-o împiedice, nu să o distrugă. Deci, această ipoteză eu n-am să pot să o accept niciodată. Am cunoscut această echipă", a completat dr. Safta.

Medicul a adus și precizări importante despre medicamentele pe care le ia Simona Halep:

”Am acceptul Simonei să vă dezvălui că ea lua zilnic Euthyrox 50mcg și o pastilă anticoncepțională. Intervenția la nas a decurs minunat, dacă ar fi luat Roxadustat avea pericol de tromboză”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-24

In legatura cu acest articol...

Precizări de ULTIMĂ ORĂ din partea ANAD în legătură cu Simona Halep
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE