2020-11-24 14:56

MĂSURI DURE împotriva lui Liviu Dragnea în urma interviului dat la Realitatea: i s-a restricționat dreptul la muncă

 |  16:13
MĂSURI DURE împotriva lui Liviu Dragnea în urma interviului dat la Realitatea: i s-a restricționat dreptul la muncă

Lovitură pentru Liviu Dragnea! Fostul lider al PSD nu mai are voie să munceasă în închisoare, potrivit unor surse Antena 3.

Liviu Dragnea nu va cere eliberarea condiționată, a anunțat avocatul acestuia. Fostul președinte al Camerei Deputaților a stat astăzi timp de două ore la DNA, unde procurorii l-au anunțat că este inculpat în dosarul privatizării Teldrum. Dragnea e cercetat acum pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și deturnare de fonduri europene.

"I se schimbă calitatea de suspect în inculpat, se pune în mișcare acțiunea penală. Dragnea spunea că e chemat în contextul unei noi campanii electorale în dosar", a declarat avocata lui Dragnea, potrivit Antena 3.

Informația că Liviu Dragnea nu mai are voie să muncească în închisoare a fost confirmată, atât de logodnica lui, cât și de avocată, a spus Adina Anghelescu, jurnalist Antena 3. Restricția ar fi fost aplicată, cel mai probabil, în urma interviului acordat de Liviu Dragnea unui post de televiziune cu doar o seară în urmă.

Adina Anghelescu, jurnalist - "În urmă cu puțin timp, Liviu Dragnea a aflat că i s-a restricționat dreptul la muncă. Informația mi-a fost confirmată de logodnica lui, Irina Tănase, și de avocata lui, Flavia Todosiu. Această restricție vine în urma verificărilor făcute de ANP la penitenciar și se consideră a fi un incident de securitate. Eu m-am uitat pe regulament și spune că incidentele de securitate sunt dacă există violență și urmează ca sancțiunea să fie mutarea din cameră.

În urma interviului dat de Realitatea Plus, Liviu Dragnea a primit această sancțiune. Avocata Flavia Todosiu va face demersuri împotriva acestei sancțiuni pentru că se consideră a fi un abuz care nu are legătură cu regulamentul și cu ordinele interioare. Directorul penitenciarului e cel care a aprobat lista cu persoanele cu care ai dreptul să ai contact telefonic, iar el a aprobat cererea jurnalistului de la Realiattea Plus. Convorbirea s-a desfășurat online ca în cazul în care ar fi existat un incident de securitate sau nu le-ar fi convenit ceva din discuția pe care au avut-o cei doi, penitenciarul ar fi putut să întrerupă această convorbire, lucru care nu s-a întâmplat. Dar iată că acum Liviu Dragnea are această restricție la muncă".

Liviu Dragnea ispășește în acest moment, încă din luna mai 2019, la penitenciarul Rahova, o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-26Parerea ta...

INTELECTUALITATEA
26 Iun 2020

Coruptul partid PSD a ajuns sa-și facă necesitățile... !
CONSTANTIN
28 Iun 2020

Liviu Dragnea se va ""sinucide"" afland de groaznica pedeapsa ce i a fost acordata.Pedeapsa si puscaria la care a fost condamnat este o mare cacealma ,o sfidare la adresa cetateanului cinstit,Puscaria si pedeapsa de la Rahova,locul in care parintii iubitei au muncit zeci de ani ,deci toti ii cunosc .,este o mare jignire pentru toti puscariasi dar si pentru omul cinstit.Dragnea nu a pacalit pe nimeni ci i a cumparat ,pe toti din conducerea puscariei.Conducerea este iresponsabila ,spagara si lipsita de profesionalism.Psd ul traieste si are inca multa vlaga si putere .FAPTELE faptele graiesc.
DON
30 Iun 2020

Nici o problema,nu va suferii,nefiind prea ,,invatat cu munca,,ca majoritatea celor care au intrat in politica !!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE