2022-05-24 04:54

Masoneria PENALĂ a lui Don Iulian Moisescu

 |  11:21
Masoneria PENALĂ a lui Don Iulian Moisescu

Fără nicio legătură cu viața reală - care pentru majoritatea înseamnă prețuri explodate, facturi de infarct la energie, rate uriașe la credite și un război în pragul ușii – zilele acestea, la un hotel din buricul Capitalei, are loc o mare reuniune pseudo-masonică, unde se pune la cale, cum altfel, soarta lumii și a țărișoarei.

„Marii Demnitari ai Suveranului Mare Consiliu Magistral vă așteaptă la București pentru a trece în revistă activitatea Ordinului și a Structurilor Administrative și de Comandă în perioada mandatului 2019-2022.

O perioadă atipică evoluției normale în ceea ce privește viața noastră a tuturor și a scopului pe care îl urmărește Stăreția Cavalerilor de Malta pentru propășirea Ordinului în lume”, se spune în mesajul către „frați” al conducerii Marelui Priorat Autonom, Ospitalier, Spiritual și Militar Al Suveranului Ordin al Sfântului Ioan din Ierusalim - Cavaleri de Malta.

Totul pare foarte sobru, ceremonial și plin de mister, doar că – în afară de faptul că respectiva organizație nu are nicio legătură cu adevărații „Cavalerii de Malta” -, realitatea din interior este mult mai prozaică, banală chiar și cu un ușor iz penal.

Adică, dincolo de poleială, prinți, cavaleri și „Excelențe”, este vorba, ca de obicei, despre BANI!

Șeful respectivei organizații, ilegitimă din perspectiva Ordinului Cavalerilor de Malta, este nimeni altul decât masonul Don Iulian Moisescu, un client mai vechi al Parchetului, dar care se pare că nu renunță la vechile metehne.

Moisescu a fost acuzat, cu niște ani în urmă, de o evaziune fiscală de 500.000 de euro, pe care ar fi făcut-o prin firma sa de pază.

Gurile rele spun că ar avea și acum un dosar, de care se ocupă procurorii, în care ar fi acuzat de înșelăciune de o serie de persoane de la care ar fi luat sume mai de bani.

Și nici nu e de mirare, ținând cont de cum își conduce Moisescu fundația masonică.

La urma urmelor, banii pentru aderarea la „cavalerii de Malta” nu sunt puțini, iar gurile rele spun că mare parte din ei ajung direct la Moisescu, cash pe persoană fizică.

Sigur, dacă îl întrebi spune că este vorba de donații pe care le primește, însă de fapt sunt tot felul de taxe aberante plătite de doritorii de titluri sforăitoare și influență ocultă.

Este o vorbă care spune că „obrazul subțire cu cheltuială se ține”, iar masoneria lui Iulică Moisescu exact pe asta se bazează.

Printre justificările sale se află și actele caritabile făcute de organizație, care, vezi Doamne, ar costa mulți bani. Realitatea este însă că actele caritabile, atâtea câte sunt, sunt finanțate de organizația masonică din Italia, la care este afiliat Moisescu.

Asa înseamnă că grosul sumelor care intră în „Marele Priorat Autonom” al lui Moisescu, ajung în buzunarul șefului.

În toată această schemă, Moisescu nu este însă singur, pentru că banii trebuie să circule și să fie cât mai albi la culoare.

Așa că el este ajutat Răzvan Moisescu, nepotul său, patronul unei firme de pază și al unui service auto, cel care semnează toate documentele și scoate banii din bancă, sumele care se plătesc prin bancă, și îi predă unchiului, ceea ce este total ilegal pentru ca discutam de o Fundație.

Unii ar zice că asta sună a delapidare, dar cine suntem noi să ne dăm cu părerea...

Moisescu este ajutat și de secretarul Ordinului, Mihai Teodorescu, care ar putea fi întrebat la o adică de organele abilitate de ce încasează banii cash, fără nicio chitanță, și îi predă apoi șefului.

Mai este și avocatul Adrian Bendeac, personaj influent și implicat în organizație, suficient de înțelept ca să se țină departe de banii care ajung la Moisescu.

Nici unii dintre membri nu sunt însă mai breji pentru că, nu-i așa, câteodată cine se aseamănă se și adună.

Ultimul caz public, răsunător, este cel al controversatului afacerist Cătălin Hideg, membru în masoneria lui Moisescu, care a folosit ca paravan o bucătăreasă pentru a vinde statului 1,75 milioane de măști la prețuri exorbitante, în valoare de 11,3 milioane euro.

Hideg, fugit o vreme la Dubai, este acum anchetat de DNA și riscă ani grei de pușcărie.

Aviz amatorilor!


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE