2024-04-19 06:45

MASACRU în Argeș: un bărbat a omorât cinci oameni, printre care şi un copil

 |  17:53
MASACRU în Argeș: un bărbat a omorât cinci oameni, printre care şi un copil

Descoperire macabră într-o locuință din comuna Bascov, judeţul Argeş acolo unde au fost găsite cinci persoane moarte. Printre victime se află şi un copil de 5 ani.

Alarma a fost dată prin apel la 112 de un membru al familiei care ar fi făcut descoperirea macabră în momentul când s-a întors acasă.

Din primele informaţii ar fi vorba de 5 membri ai unei familii (soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socri și un cumnat) care au fost găsiți morți într-o locuință din comuna Bascov, judeţul Argeş. 

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, cele 5 victime fiind decedate și prezentând mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul corpului. 

Din surse neoficiale principalul suspect este un bărbat, în vârstă de 53 de ani cu handicap, care a fost descoperit şi prins de poliţişti în gradina din spatele casei, potrivit Antena 3.

Potrivit primarului din comun Bascov, judeţul Argeş, bărbatul, în vârstă de 53 de ani cunoscut cu afecțiuni psihice, şi-a omorât sora, părinţii, fratele şi nepoata, în vârstă de 5 ani.

Sora agresorului este asistenta la spitalul Militar, iar soțul ei medic la spitalul militar - general care se pensionase în urmă cu două luni.

Individul se află acum în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE