2024-04-18 13:43

Martor la tragedia de la Onești: ”Polițiștii râdeau de parcă își spuneau glume”

 |  13:25
Martor la tragedia de la Onești: ”Polițiștii râdeau de parcă își spuneau glume”

Un martor la intervenția nereușită a polițiștilor din Onești, unde doi oameni au fost luați ostatici și uciși de un bărbat, a povestit jurnaliștilor că, la un moment dat, ”organele legii” râdeau în timpul negocierilor cu criminalul.

Tânărul martor a asistat la o parte din discuțiile purtate de echipa formată din polițiști și negociator cu atacatorul în vârstă de 68 de ani.

El spune că oamenii legii au fost deranjați, la un moment dat, că agresorul înjura și folosea cuvinte obscene. Ba, mai mult decât atât, tânărul martor mai susține că polițiștii s-au și amuzat, ”de parcă își spuneau glume”.

”Cât timp a fost situația asta, au încercat cât de cât să vorbească, dar domnul în continuu înjura. Și polițiștii, cât timp s-a întâmplat, au și spus ceva de genul: Dar nu mai înjura, domnule. Ceva de genul. Nu se simțea de parcă chiar încercau să-l calmeze. Pe la ora 1, chiar așa, îmi aduc aminte, cum erau în fața scării, stăteau și i-am văzut cum râdeau de parcă își spuneau glume.” - a povestit jurnaliștilor, în Onești, cel care a asistat la aceste scene.

Tânărul martor mai spune că felul în care au acționat oamenii legii nu i s-a părut .. profesionist.

”Nu știu acum tot ce au discutat, dar chiar nu mi s-a părut că s-a lucrat cu finețe. Dacă domnul a fost chiar pe bune scos afară, legal din casă, trebuiau să aibă un document, să i-l aducă, să poată să-l verifice. Tot ce a cerut a fost chestia asta, pentru 5 ore. Puteau să-i aducă și nu mai murea nimeni.” - a mai spus el.

Poliția Română a trimis o echipă de specialişti din Capitală pentru a verifica modul în care s-a intervenit în acest caz.

Bărbatul de 68 de ani, care i-a ucis pe cei doi muncitori, a fost proprietarul acelui apartament pe care l-a pierdut în urma unei executări silite. El a reușit cumva să intre în casa în care munceau cei doi pentru a o renova, i-a luat ostatici și a sunat la 112.

Individul a amenințat că îi ucide pe cei doi muncitori, iar polițiștii au ajuns imediat la fața locului, inclusiv cu un negociator. Și au urmat ore tensionate.

În tot acest timp, în jurul blocului s-a instalat panica. Martorii spun că omul ar fi ieșit pe balcon și ar fi cerut autorităților 300.000 de lei, contravaloarea apartamentului.

Sursa: Pro TV


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE