2022-08-15 22:46

Marius Csampar, CRIMINAL ÎN SERIE eliberat condiționat, la mare pe bani publici: „Am fost să mă reabilitez”

 |  16:29
Marius Csampar, CRIMINAL ÎN SERIE eliberat condiționat, la mare pe bani publici: „Am fost să mă reabilitez”

Unul dintre cei mai violenți criminali în seriei ai României, Marius Csampar, a fost eliberat condiționat din închisoare în 2020, după ce ispășise 22 de ani din cei 99 de închisoare la care fusese condamnat. Acum, criminalul se află la mare, pe bani publici, și spune că astfel se reabilitează.

A ucis cu sadism șase oameni, între 1994 și 1997, iar după eliberare s-a angajat la Primăria Balotești, pe banii căreia a mers acum în vacanță la mare, scrie Digi 24.

După ce a decapitat un cunoscut într-un canal de termoficare, pentru că îl amenințase că va spune polițiștilor despre furturile pe care le comitea, Csampar a mai comis cinci crime și după ce a fost prins, le-a povestit pe toate în detaliu.

Victimele sale fuseseră ucise într-un mod sadic. A primit 99 de ani de închisoare, pedeapsa maximă la data când a fost condamnat.

În 2020, Tribunalul Mehedinți l-a eliberat condiționat. Csampar s-a întors la Balotești, unde a fost angajat la primărie, în serviciul ADP. El a mers cu un grup de localnici, printr-un program al primăriei, în vacanță la mare. Astfel, cei care s-au înscris pe listă au beneficiat de o vacanță plătită din banii contribuabililor.

Edilul comunei spune că nu știa că bărbatul a fost eliberat condiționat.

Cristian Pretorian, primarul comunei Balotești, a declarat pentru sursa citată:

„Dacă îi spuneam, domnule, tu nu ai voie, cu toate că nu știam că s-a înscris în lista respectivă pentru a merge la mare, tu nu ai voie să mergi la mare, da? Doamnă, care era reacția lui? Nu i se trezea cumva în interior o stare de nervozitate și de răzbunare?”

Csampar a postat pe contul de TikTok, unde are 100.000 de urmăritori și 322.000 de aprecieri, mai multe filmulețe și fotografii cu el pe Litoral.

„Am fost să mă relaxez, sau eu nu am voie? Că nu înțeleg. Pentru lumea care nu știe, în afară de faptul că m-am dus la mare să mă relaxez și să socializez, să mă reabilitez, că asta face parte din reabilitarea mea pe care eu mi-o impun ca reabilitare și socializare. Deci viața mea este foarte bine organizată, de mine, de primărie, de poliție”, a declarat Csampar.

Bărbatul beneficiază și de bani de chirie de la primărie. „Există un spațiu închiriat pentru el. Doamnă, e asigurat de, deee… primărie.”, a mai spus primarul Pretorian.

Legea îi dă voie să se angajeze sau să urmeze anumite cursuri, însă sub supravegherea poliției. De asemenea, nu are voie să părăsească țara.

Într-un live pe TikTok, Csampar anunța că a fost în Eforie, printr-un program al Primăriei Balotești: „Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi primăria. De dimineața până seara”, a spus el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE