2024-04-25 03:52

Liviu Dragnea, DEZVĂLUIRI șocante despre perioada petrecută în spatele gratiilor

 |  17:00
Liviu Dragnea, DEZVĂLUIRI șocante despre perioada petrecută în spatele gratiilor

Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri șocante despre perioada petrecută în spatele gratiilor. Fostul lider PSD a vorbit despre sinucidere, condițiile grele din celulă și cum își ocupa timpul în închisoare.

"Eu, când primesc vești d-astea foarte rele, foarte grele, nu mă panichez. Sunt calm. Este automat, subconștientă asta. Am fost așa până când am ajuns în celulă. Prima și a doua noapte au fost cele mai rele. Primele două zile și primele două nopți…", a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă s-a gândit la sinucidere, acesta a replicat: "Nu m-a; fi sinucis. Le-aș fi făcut atât de mult rău copiilor mei, încât acesta e motivul pentru care nici nu m-am gândit la așa ceva, nici vorbă! Primele zile acolo sunt îngrozitoare. Indiferent ce ai fost… Faptul că ți se ia soarele, că vezi gratii, zăbrele, îți dă un sentiment îngrozitor", a spus Liviu Dragnea, într-un interviu acordat theXclusive.

"E o mare liniște. O mare liniște acolo, nesănătoasă. O Românie la scară mai mică. Acum, România e o închisoare mai mare. Acolo, la scara mai mică, toate categoriile sociale sunt puse acolo", a mai spus Dragnea. 

"Primele ore la închisoare sunt nebune, nu înțelegi… Reprezintă, în opinia mea, lupta creierului de a se adapta și a înțelege, ce s-a întâmplat. Încearcă să te facă să înțelegi cum să trăiești acolo", a spus Dragnea.

"E urât. Paturi suprapuse, camere înguste, cu o ușă cu gratii. După ușa cu gratii, o ușă metalică. Gratii la fereastră. Noaptea e mai rău pentru că ziua mai auzi o vorbă, mai ai șansa câteodată să vezi câte o rază de soare. Noaptea nu mai auzi nimic. Mai auzi niște urlete, niște gemete, niște plânsete, ceva… Eu nu m-am considerat niciodată un om slab și am depășit astea. Dar sunt momente în care mai cazi în melancolie – mai vezi, mai auzi ceva, îți mai aduci aminte de ceva. Eu cât am stat acolo, nu m-am uitat la nicio televiziune de știri. Doar la filme. Erau niște canale de filme care se reluau de mai multe ori într-o zi. Și Sudoku! M-a ajutat foarte mult să depășesc… Nici la radio nu ascultam altceva în afară de Radio Romantic. Să nu mai aud știrile, care însemnau minciuni”, a mai spus Dragnea.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE