2024-04-23 21:55

Liderul sindicatului din STB, Vasile Petrariu, AUDIAT de poliţişti. Ce a declarat?

 |  12:07
Liderul sindicatului din STB, Vasile Petrariu, AUDIAT de poliţişti. Ce a declarat?

Liderul sindicatului din STB, Vasile Petrariu, a fost audiat, marţi, poliţişti, în dosarul deschis după greva de la societatea de transport, care s-a încheiat marţi dimineaţă, după cinci zile în care mijloacele de transport nu au circulat.

La ieşirea de la audieri, Petrariu a precizat că membrii Consiliului de Administraţie au promis să analizeze situaţia directorului general, Adrian Criţ, şi să ia o decizie cât mai curând. 

”Aşa cum aţi văzut, în această dimineaţă s-a reluat activitatea. Aseară am avut o discuţie cu membrii CA la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, care a durat peste 2 ore, am discutat toate aceste problemele, inclusiv revendicarea referitoare la demisia directorului general. Membrii CA au venit cu rugămintea să vorbim cu salariaţii pentru a-şi relua activitatea, ei angajându-se să preia ei problemele noastre, să le discutăm cu membrii CA, iar ei, în perioada următoare, să analizeze din punct de vedere profesional activitatea directorului general şi vor lua o decizie. Au spus că situaţia asta i-a luat pe nepregătite şi nu au avut timp să pregătească o fundamentare în acest sens”, a spus Petrariu. 

Foto: Agerpres


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-25

In legatura cu acest articol...

Nicușor Dan, după încheierea grevei STB: Discuţiile vor continua pentru ca lucrurile să se îmbunătăţească în limitele posibilului

COTAR solicită scoaterea la licitație a traseelor operate de STB

Greva STB s-a încheiat. Transportul în comun funcționează la capacitate maximă




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE