2021-07-28 17:02

Jandarmul şi prietenul acestuia care au jefuit trei cetăţeni pakistanezi, arestaţi

 |  10:41
Jandarmul şi prietenul acestuia care au jefuit trei cetăţeni pakistanezi, arestaţi

Jandarmul din Timişoara şi un prieten al acestuia care au jefuit trei cetăţeni pakistanezi cazaţi la o pensiune din municipiu au fost arestaţi preventiv, sâmbătă seară.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat că sâmbătă seară Judecătoria Timişoara a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele celor doi bărbaţi.

"Atât jandarmul, cât şi prietenul acestuia au fost duşi în faţa procurorilor, pentru audieri. Sâmbătă seară Judecătoria Timişoara a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor doi", a spus Drăghicioiu.

Cei doi sunt cercetaţi pentru tâlhărie, iar jandarmul este cercetat şi pentru uzurpare de calităţi oficiale.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, jandarmul, alături de un prieten al său au prinşi în flagrant în timp ce jefuiau trei cetăţeni pakistanezi cazaţi la o pensiune din Timişoara.

"Două persoane au intrat în pensiune, prezentându-se ca fiind poliţişti şi motivând că au de făcut verificări în legătură cu cetăţeni străini cazaţi acolo. Au intrat în camera unde erau cazaţi cei trei pakistanezi, unde, folosindu-se de ameninţări cu acte de violenţă, au încercat să îi deposedeze de banii şi bunurile pe care le aveau asupra lor. Negăsind bani, au luat telefoanele mobile ale celor trei, moment în care au fost surprinşi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. Cei doi suspecţi au fost duşi la audieri la poliţie, urmând să fie făcute cercetări pentru tâlhărie şi uzurpare de calităţi oficiale", declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mădălina Mezdrea.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, jandarmul prins în flagrant de poliţişti a demisionat, transmite Mediafax.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639868-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE