2021-06-25 07:48

UPDATE. JANDARM filmat când dă de pământ cu un BĂRBAT, îl loveşte cu picioarele şi îl ameninţă

 |  11:12
UPDATE. JANDARM filmat când dă de pământ cu un BĂRBAT, îl loveşte cu picioarele şi îl ameninţă

Un jandarm din Cluj este filmat în faţa Gării central în timp ce dă de pământ cu un bărbat, pe care îl loveşte brutal apoi cu piciorul, îl înjură şi îl ameninţă. Imediat, conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj a anunţat că a demarat o anchetă.

UPDATE 14.23. ”În urma finalizării cerectărilor de către Comisia de verificare constituită la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Cluj, s-a dispus seizarea Parchetului Militar Cluj în cazul jandarmului care a agresat un bărbat”, a declarat Mariana Barbu, purtătorul de cuvânt al IJJ Cluj, pentru News.ro.

”Stai jos că te rup în două! Tu cu cine ai impresia că vorbeşti?! Io îs nime în Cluj, mă?!”, îi spune jandarmul bărbatului.

La faţa locului a ajuns ulterior şi un echipaj de Poliţie.

”Din informaţiile pe care  le deţin, subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă. Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm. Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent. Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul”, a transmis IJJ Cluj, citat de News.ro.

Foto: gherla info


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-02Parerea ta...

EDUCAțIA PROFESIONALA
02 Feb 2020

Da-i prostului puterea mana si vei avea tot ce iți dorești.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE