2024-04-24 06:38

IMAGINILE ZILEI. Orban COMITE aceeași greșeală: petrecere cu zeci de persoane. Reacția lui Florin Cîțu

 |  21:27
IMAGINILE ZILEI. Orban COMITE aceeași greșeală: petrecere cu zeci de persoane. Reacția lui Florin Cîțu

Ludovic Orban pare că nu a învățat nimic din greșelile trecutului. După imaginile apărute anul trecut în care liderul PNL, alături de mai mulți miniștri sărbătoresc cu alcool și trabucuri, anul acesta zeci de persoane au sărbătorit fără măști ziua fostului premier într-un birou din Parlament.

Liderul PNL şi-a petrecut aniversarea de 58 de ani alături de zeci de colegi, într-o încăpere de la Camera Deputaţilor, potrivit unor înregistrări video. În imagini se văd mai multe persoane care mănâncă sau stau de vorb, fără măşti şi fără distanţare. Petrecerea lui Orban a avut loc în Salonul Spaniol, încăpere lipită de biroul de preşedinte al Camerei Deputaţilor, transmite Stiripesurse și Digi24.

Chiar în timp ce făcea declarații despre ședința Coaliției cu spatele la sala petrecerii, premierul Florin Cîțu a preferat să răspundă vag despre acest lucru: 

”Nu am această informație. 

Reporter: Când se pot face aceste petreceri? Cîțu: De la 1 iulie

Nu pot să comentez ceea ce n-am văzut

Reporter: Dar dvs nu ați fost invitat? Cîțu: Am fost la coaliție” a fost dialogul premierului cu jurnaliștii.

În 2020, imaginile cu Orban şi miniştrii PNL petrecând la Guvern, la doar 10 zile după ieşirea din starea de urgenţă, când toate localurile erau închise, a stârnit un scandal public. În urma acestui scandal, cinci miniştri s-au autodenunţat şi au fost amendaţi pentru încălcarea restricţiilor anti-pandemie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-25

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE